Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAK LAMPIR DOAKAN KESELAMATAN JAMIL KHIR!!!

SEMUT HITAM
MAK LAMPIR DOAKAN KESELAMATAN JAMIL KHIR!!!
Walaweh!!! Sayang betul Si Mak Lampir tu nampak gayanya pada Datuk Seri Mejar Jeneral Dr. Jamil Khir Baharom sampai tahap sanggup dia mendoakan kesemalatan untuk Menteri tu.

Walaubagaimana pun Si Mak Lampir tu mendesak agar pihak Kerajaan Pusat tidak menutup mata berkaitan dengan tuduhan fitnah yang dibuat terhadap Menteri di Jabatan Perdana Menteri tu.

Malah Si Mak Lampir tu juga turut menggesa pihak Kerajaan pimpinan Datuk Seri Najib Tun Razak agar mengawal sebarang salah-urus dikalangan para Menteri dimasa akan datang.
"Wanita Keadilan berdoa agar Jamil Khir bebas dari tuduhan kerana sebagai Ketua Hal Ehwal Islam, beliau sepatutnya seorang yang amanah jika tidak mahu dimurkai ALLAH kelak. Nauzubillah," katanya dalam satu kenyataan, hari ini.
Kalau dilihat dari satu sudut, bagus dah tindakan yang dibuat oleh Si Mak Lampir tu mendoakan yang terbaik untuk Datuk Seri Jamil Khir agar dijauhkan dari fitnah sedemikian rupanya.

Tapi, alangkah bagusnya kalau Si Mak Lampir tu juga turut mendoakan agar pemimpin dikalangan PKR tu sendiri tak melakukan penyelewengan sepanjang mereka menjalankan tugas.

Nak pulak pemimpin seperti Azmin yang kini menjadi Menteri Besar Selangor tu. Bagus juga kalau didoakan buat dia agar dia lebih bertanggungjawab terhadap amanah yang telah diberikan.

Setidak - tidaknya, takde la Si Menteri Besar Selangor tu suka memberikan alasan yang bertaraf Longkang dan menuduh orang lain hanya semata - mata untuk melepaskan diri dia sendiri.

Begitu juga bagi pemimpin seperti Si Nurul Izzah tu. Elok Si Mak Lampir tu doakan agar dalam Pilihan Raya akan datang dia tak mengulangi perangai Haramjadah yang dibuat sebelum ini.

Kot ye pun Si Nurul Izzah tu TERDESAK sangat nak kekal menjadi Ahli Parlimen, jangan la sampai dia sanggup menabur fitnah terhadap orang lain. Besar dosanya menabur fitnah ni.

Maka kesimpulannya, kita harap sangat la agar Si Mak Lampir tu tak pejamkan mata dan buat - buat tak tau je dengan perangai Haramjadah yang ditonjolkan oleh pemimpin - pemimpin didalam parti dia sendiri. Kalau disoal di akhirat kelak, puas pulak dia nak menjawab!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.