Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MUSA HASSAN PULAK 'LONDEHKAN' NURUL IZZAH!!!

SEMUT HITAM
MUSA HASSAN PULAK 'LONDEHKAN' NURUL IZZAH!!!
Semalam setakat 'Basah Sikit - Sikit'. Hari ini habis 'Lejun' seluar dalam Si Nurul Izzah tu dibuatnya selepas dia desak agar diharamkan datang ke Negeri Sabah oleh pemimpin parti SAPP.

Bertambah basah seluar dalam Si Nurul Izzah tu ialah apabila Bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan juga turut bersuara dan mendesak agar pihak PDRM menjalankan siasatan.

Katanya, tindakan Si Nurul Izzah bertemu dan bermesra dengan anak perempuan Jamalul kiram III, itu disifatkan boleh mengundang persepsi negatif dalam kalangan orang ramai dan negara luar.

Tan Sri Musa Hassan berkata, perbuatan bergambar dengan mana-mana individu yang disifatkan sebagai musuh negara termasuk mereka yang menceroboh negara adalah perkara sensitif.

Jelas Musa, ini kerana tindakan itu dibimbangi boleh menimbulkan spekulasi dalam kalangan masyarakat atau negara luar yang beranggapan bahawa pihak tertentu di Malaysia mempunyai hubungan dengan penceroboh negara.
“Kita tidak mahu pula nanti orang menganggap bahawa pihak tertentu di Malaysia ada hubung kait dengan pihak disana (penceroboh Tanduo Lahad Datu, Sabah). (Oleh itu), beliau (Nurul Izzah) perlu menjelaskan kenapa (bergambar) untuk mengelakkan spekulasi,” ujarnya.
Susulan itu, Musa turut menggesa pihak Polis Diraja Malaysia (PDRM) supaya menyiasat hubungan antara Nurul Izzah dengan Jacel kerana ia membabitkan keselamatan dalam negara.
Pihak polis perlu menyiasat hubungan beliau dengan anak perempuan sultan Sulu itu kerana melibatkan keselamatan dalam negara,” ujarnya.
Terdahulu, pertemuan Si Nurul Izzah tu tu dengan Jacel Kiram, anak dalang pencerobohan bersenjata di Lahad Datu, Sabah telah menimbulkan persoalan dalam kalangan rakyat di Malaysia.

Jika dilihat dari satu sudut, kalau sekarang pun Si Nurul Izzah tu dah berani berjumpa dengan pihak Musuh Negara demi kepentingan Politik Peribadi dia sendiri., bayangkan sekiranya mereka dapat kuasa memerintah Negara kelak. Silap - silap haribulan, dengan Zionist Yahudi pun dia sanggup berkawan!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.