Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NURUL IZZAH BERSENDIRIAN, RAFIZI TAK NAK AMBIK PORT!!!

SEMUT HITAM
NURUL IZZAH BERSENDIRIAN, RAFIZI TAK NAK AMBIK PORT!!!
Nampak gayanya Si Nurul Izzah tu terpaksa tinggal bersendirian apabila timbulnya isu kontroversi yang mengaitkan diri dia baru - baru ini. Habis semua orang hanya meminggirkan diri dia.

Walaupun sebelum ini, ada jugak la mereka yang cuba membela Si Nurul Izzah tu dengan alasan - alasan yang tak masuk akal. Tapi itu hanya sekadar menambah-burukkan lagi keadaan.

Tambah memburukkan lagi keadaan ialah apabila ada yang lansung tak nak ambik port dan hanya sekadar menyatakan bahawa mereka 'Tak Tahu' mengenai perkara yang dibangkitkan.

Maka disebabkan itu, Naib Presiden PKR, Si Nurul Izzah itu dikatakan bersendirian selepas pertemuannya dengan waris kesultanan Sulu, Jacel Kiram, dikecam oleh pelbagai pihak.

Bahkan, Setiausaha Agung PKR Rafizi Ramli awal-awal lagi menegaskan yang dia tidak tahu menahu mengenai pertemuan yang kononnya diaturkan oleh oleh pihak berkuasa Filipina seperti didakwa oleh Nurul Izzah.
Saya tak tahu apa-apa mengenai perkara itu, Saya tidak ada di sana. Saya bukannya suami dia,” ujar Rafizi yang juga Ahli Parlimen Pandan, katanya dipetik daripada BNBBC.
Sokongan lantang kepada Nurul Izzah hanya datang dari Latheefa Koya yang mempertahankan pertemuaan Ahli Parlimen PKR Lembah Pantai itu dengan Jacel.


Menurut BNBBC, Latheefa melenting dengan kenyataan Menteri di Jabatan Perdana bahawa Nurul Izzah patut dirujuk ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen ekoran pertemuannya yang dianggap menyinggung perasaan rakyat negara ini.

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.