Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PENGKHIANAT DIDAKWA "LUNAK" DENGAN JAWATAN!!!

SEMUT HITAM
PENGKHIANAT DIDAKWA "LUNAK" DENGAN JAWATAN!!!
Pengasas Solidariti Anak Muda Malaysia (SAMM) kecewa pimpinan Parti Amanah Negara tunduk kepada Menteri Besar Selangor, Mohamed Azmin Ali apabila ditawarkan dengan jawatan.

Sedangkan Badrul Hisham yang lebih dikenali sebagai CheguBard berkata majoriti pimpinan Amanah menentang kerjasama PAS-UMNO, sebab itu mereka keluar parti dan menubuhkan parti baharu.
“Hampir keseluruhan geng-geng Amanah keluar dari PAS sebab tak percaya pada kepimpinan PAS yg dikatakan berbaik dengan UMNO…“Tetapi bila baca kenyataan Amanah lepas jumpa Azmin yang mana mereka setuju dengan PAS dalam kerajaan Selangor… Sikap mereka lunak bila Azmin buka beberapa pintu jawatan…,”katanya dalam Facebook hari ini.
Menurutnya, rentetan daripada itu, tuduhan pimpinan Amanah terhadap Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang juga boleh dipertikai kerana Amanah kini dilihat bukan berpaksikan prinsip tetapi jawatan.
“Orang besar Amanah pula buat kenyataan minta PKR jadi orang tengah rundingkan Amanah dengan PAS… ini lagi mengundang tawa atau nak nangis pun tak pasti…“Kalau dah kata Hadi dan majoriti pemimpin PAS tu nak join UMNO dan PAS tak boleh selamat maka hangpa keluar tubuh Amanah maka nak cari orang tengah nak runding jadah apa ? Lawanlah susun masej perang PAS = UMNO…“Kalau boleh runding dan kerjasama maknanya hangpa keluar sebab kalah pemilihan maka propaganda geng Hadi akan berjaya… Bila Azmin buka pintu sikit lantikan jawatan hangpa kata ok PAS dalam kerajaan selangor ermm..Letih juga hangpa ni….,” katanya lagi.
Kesimpulannya, memang letih melawan perangai Haramjadah puak - puak Pengkhianat tu. Diorang setakat berjuang demi menjaga kepentingan Politik Peribadi diorang sendiri je. Bukannya diorang berjuang untuk rakyat!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.