Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TIAN CHUAK ANGGAP RAKYAT MALAYSIA NI "BODOH"!!!

SEMUT HITAM
TIAN CHUAK ANGGAP RAKYAT MALAYSIA NI "BODOH"!!!
Gamaknya bodoh sangat rakyat Malaysia ni nak percaya dengan alasan Si Tian Chuak tu. Dia mesti ingat rakyat Malaysia ni semuanya perangai macam Macai Pakatan Haprak tu.

Kalau dulu, Si Tian Chuak tu jugak yang mendakwa kononnya serangan dan pencerobohan di Lahad Datu itu adalah satu sandiwara yang sengaja diada - adakan oleh pihak Kerajaan.

Tapi bila ada anggota keselamatan Negara dan penduduk - penduduk sekitar kawasan tersebut dibunuh oleh pihak penceroboh, baru la Si Tian Chuak tu terhegeh - hegeh nak mintak maaf.

Kali ini, Si Tian Chuak tu sekali lagi tampil dengan niat nak memperbodohkan rakyat di Malaysia apabila memberikan alasan bertaraf Longkang bagi menjustifikasikan tindakan Si Nurul Izzah tu.

Kata Si Tian Chuak, apa yang dilakukan oleh Si Nurul Izzah tu tak salah. Dia cuma bergambar dengan Puteri Kiram itu sahaja. Bukannya Si Nurul Izzah tu berjumpa dengan dia.
Izzah tidak pernah berjumpa dengan dia (Jacel), tidak pernah. Ia hanya gambar, berjumpa dengan bergambar kan dua perkara yang berbeza,” katanya ringkas ketika dihubungi BNBBC.my.
Maka persoalannya, kebodohan apakah yang cuba ditampilkan Si Tian Chuak ni? Adakah dia sengaja nak mengelirukan masyarakat umum terutamanya rakyat Sabah dengan alasan sedemikian?

Chua dilihat seolah-olah berdolak dalih berhubung pertemuan Nurul Izzah Anwar dan dirinya sendiri dengan Jacel Kiram Hassan.

Sebelum ini Izzah dalam kenyataan segera memaklumkan dia ke Filipina bersama Tian Chuak sebagai sebahagian delegasi parti untuk bertemu pihak berkepentingan politik di negara itu.

Bahkan Si Nurul Izzah tu sendiri mengakui yang dia berjumpa dengan Puteri Kiram tu. Bukannya Si Nurul Izzah tu hanya bergambar dengan dia. Takkan itu pun Si Tian Chuak tu tak boleh nak beza?

Pokok pangkalnya, alasan yang diberikan oleh Si Tian Chuak tu jelas membuktikan bahawa dia hanya sekadar cuba nak Menegakkan Benang Basah. Kalau dia sendiri dah BODOH, jangan pulak dia nak memperbodohkan orang lain!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.