Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NURUL IZZAH DAN FITNAH TU MEMANG DAH SEBATI!!!

SEMUT HITAM
NURUL IZZAH DAN FITNAH TU MEMANG DAH SEBATI!!!
Ya! Memang perkara itu tidak dapat dinafikan lagi. Menjaja bahan fitnah seumpama ini memang sudah menjadi sebahagian dari hidup Si Nurul Izzah, anak kepada Si Ketua Penipu tu.

Sedangkan dulu pun masa nak bertanding dalam Pilihan Raya Umum, Si Nurul Izzah tu sanggup menabur fitnah semata - mata demi untuk mengekalkan jawatan dia sebagai Ahli Parlimen.

Fitnah yang tiada buktinya...
Hakikatnya, pada ketika itu, Si Nurul Izzah tu dah dapat menghidu bau kekalahan sudah semakin menghampiri dirinya. Maka sebab itu dia menggunakan taktik se-JIJIK itu menang.

Jadi, apa nak heran sekiranya Si Nurul Izzah tu tampil membuat dakwaan didalam laman media sosial twitter milik dia dan membuat tuduhan sedemikian rupa secara terang - terangan?

Sama seperti bapak dia yang meringkuk dalam penjara kerana ketagih mengamalkan seks songsang dan meliwat Bekas Pembantu Peribadinya, anak kepada Si Ketua Penipu tu mana tau dosa dan pahala.

Biar pun bertudung likup seperti yang sering dipamerkan setiap hari, soal dosa dan pahala tu hanya dianggap bahan lawak jenaka oleh Si Ratu Fitnah dan 'Tangisan Air Mata Buaya' ni sendiri.

Kalau itu pun dia sanggup lakukan demi untuk memburukkan kepimpinan Negara, tak pelik la kenapa sebelum ini Si Nurul Izzah tu beria - ia benar mendesak agar diberikan kebebasan untuk buat hasutan!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.