Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AZMIN PUNCA DAPigs NAK BERTANDING KERUSI PAS???

SEMUT HITAM
AZMIN PUNCA DAPigs NAK BERTANDING KERUSI PAS???
Hahaha!!! Kalau bab nak menyalahkan orang lain diatas tindakan mereka sendiri, memang puak - puak DAPigs ni cukup pandai. Nak pulak kalau Si Tony Puaka tu. Memang itu kemahiran dia.

Jika sebelum ini, Si Tony Puaka tu pernah menggunakan taktik yang sama bila cabaran untuk berdebat yang dibuat telah disahut oleh Ketua Pegawai Eksekutif 1MDB secara terbuka.

Maka mula la Si Tony Puaka tu menggelupor tak tentu arah dan cuba menyalahkan orang lain. Kali ini, bila puak - puak DAPigs tu dilihat terus terjerat dalam perangkap mereka sendiri.

Bila isu mengenai tindakan DAPigs yang berhasrat nak merampas kerusi PAS di Selangor, Si Tony Puaka tu dilihat cuba nak mengheret PKR dan menunding jari ke arah Si Menteri Besar Selangor tu.

Alasan yang diberikan oleh Si Tony Puaka, tindakan Si Menteri Besar Selangor tu masih tetap mahu menjalinkan bekerjasama dengan PAS membuatkan mereka bertindak sedemikian.

Walaubagaimana pun, tindakan Si Tony Puaka tu dilihat hanya cuba nak memberikan tekanan kepada PKR agar lebih tegas terhadap Si Menteri Besar Selangor tu berhubung isu tersebut.

Bahkan sebelum ini pun, ramai dikalangan puak - puak PKR tu sendiri pun tidak bersetuju dengan tindakan Si Menteri Besar Selangor tu sendiri yang disifatkan membelakangi keputusan parti.

Malah keputusan Si Menteri Besar Selangor tu yang tetap enggan mengiktiraf pembentukan Pakatan Haprak tu juga turut tidak disenangi oleh pelbagai pihak. Terutamanya dikalangan DAPigs.

Jadi, nampak sangat la yang puak - puak DAPigs nak memberikan tekanan dan mendesak PKR agar mengambil tindakan segara terhadap Si Menteri Besar Selangor tu. Mungkin termasuk 'Memecat Keahlian' Si Menteri Besar tu pada ketika ini!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.