Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

OH! SEPUPU PELIWAT RUPANYA KHAIRUDDIN NI!!!

SEMUT HITAM
OH! SEPUPU PELIWAT RUPANYA KHAIRUDDIN NI!!!
Akhirnya terbongkar sudah hubungan diantara Bekas Naib Ketua Bahagian Batu Kawan tu dengan Si Ketua Penipu tu. Tak heran la kenapa perangai dia dengan Si Ketua Penipu tu hampir sama.

Rupanya diorang ni memang mempunyai hubungan genetik Haramjadah yang suka menghuru-harakan Negara dengan membuat dakwaan yang bukan - bukan untuk mengelirukan rakyat.

Sebelum ini, kita ada jugak dengar cerita yang mengatakan Si Khairuddin ni seorang 'Metroseksual'. Tu sebab dia 'Lembut' sikit. Tapi sejauh mana kebenaran cerita tu tak pasti la pulak.

Tapi sekiranya betul khabar angin tu, maka tak pelik la kenapa Si Khairuddin tu tetiba je nak buat desakan kepada pihak Kerajaan agar membebaskan Si Ketua Penipu tu dari penjara.

Si Khairuddin tu memberikan alasan, perkara perlu dilakukan bagi membenarkan Si Ketua Penipu tu memainkan peranannya sebagai Ketua Pembangkang yang efektif didalam Parlimen.
Biar landskap politik tanahair kita bertambah warna warni. Apa yang harus kita gusarkan sekiranya mentadbir negara ini secara amanah?!” katanya.
Heh! Memang betul la kalau Si Ketua Penipu tu dibebaskan, senario Politik hari ini akan tambah 'Berwarna - Warni'. Tapi Si Khairuddin tu tak sedar ke kenapa Si Ketua Penipu tu disumbat ke penjara?

Takkan la Si Khairuddin tu tak tau yang 'Sepupu' dia tu disumbatkan ke dalam penjara kerana MELIWAT bekas pembantu peribadi dia sendiri dan dibuktikan didalam mahkamah.

Dan persoalannya, adakah dek kerana hanya semata - mata kita nak melihat senario Politik di Malaysia ni kembali berwarna - warni, maka kita sanggup membebaskan seorang Peliwat seperti Si Ketua Penipu tu? Mau jahanam pulak Negara dibuatnya!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.