Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

USAHA NURUL IZZAH HANYA SIA-SIA BELAKA!!!

SEMUT HITAM
USAHA NURUL IZZAH HANYA SIA-SIA BELAKA!!!
Memang ianya tidak dapat dinafikan bahawa semua tindakan Si Nurul Izzah tu cuba untuk menjaja 'Air Mata Buaya' dia bagi membebaskan Si Ketua Penipu tu hanya sia - sia belaka.

Walaupun Si Nurul Izzah tu cuba untuk mendapatkan bantuan dari pihak Pertubuhan Bangsa - Bangsa Bersatu, namun usaha itu juga hanya boleh dianggap GAGAL untuk dilaksanakan.

Dan tambah memalukan ialah apabila usaha Si Nurul Izzah tu cuba meraih sokongan Simpati Murahan dari pihak Filipina yang Pro kepada mereka, ianya hanya memakan diri dia sendiri.

Daripada mendapat sambut, usaha itu sebaliknya menjadi sasaran kontroversi hangat yang masih diperkatakan pada ketika ini dikalangan rakyat apabila gambar dia dengan Puteri Kiram tersebar.

Itulah IRONIKnya usaha yang dilakukan oleh Si Nurul Izzah ni. Balik - balik, kemaluan dia sendiri jugak yang akan terdedah dan penyudahnya membuatkan dia mula hilang akal tak tentu arah.

Tapi apa yang pasti, keGAGALan Si Nurul Izzah tu menjayakan kempen menjaja 'Air Mata Buaya' dia selama hari ini Tidak Berjaya ianya sebab dia tak pernah tampil dengan bukti yang kukuh.

Selama hari ini, Si Nurul Izzah tu hanya tampil dengan persoalan - persoalan, dakwan serta tuduhan yang tidak mempunyai asas serta mencipat pelbagai propaganda Simpati Murahan belaka.

Tidak pernah sekali pun Si Nurul Izzah tu tampil membuktikan bahawa Si Ketua Penipu merangkap Papa kesayangan dia tu merupakan seorang 'Tahanan Politik' seperti yang didakwa.

Malah, Si Nurul Izzah tu juga kerap kali GAGAL untuk membuktikan bahawa perkhidmatan rawatan yang diberikan kepada Si Ketua Penipu tu adalah LEBIH dari mencukupi.

Kalau betul dia bercakap benar, kenapa Si Nurul Izzah tu tak ambik tindakan terhadap pihak Kementerian atau Jabatan Kerajaan yang terlibat? Kenapa dia hanya menyalak macam 'Anjing'?

Kesimpulan mudahnya, tindakan Si Nurul Izzah tu meroyan tak tentu arah macam orang yang hilang akal tanpa sebarang fakta membuktikan bahawa dia hanya setakat pandai 'Bercakap' je!!! Itu pun dengan menggunakan Kepala Lutut, bukannya dengan Kepala Otak!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.