Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BAHANANYA BILA "KAHWIN SONGSANG"!!!

SEMUT HITAM
BAHANANYA BILA "KAHWIN SONGSANG"!!!
Inilah akibatnya bila suka sangat buat kerja Haramjadah. Penyudahnya, yang malu diri sendiri. Tapi masalahnya dengan diorang ni, takde yang nak mengaku salah sebab semua tak sedar diri belaka.

Nampak gayanya, perbalahan dikalangan puak - puak Pakatan Haprak tu semakin menjadi parah apabila masing - masing dah mula sibuk nak merampas kawasan diantara satu dengan yang lain.

Hari tu bila orang kata, Pakatan yang dibina diatas konsensus 'Setuju Untuk Tidak Bersetuju' tu takkan bertahan lama, takde sapa yang nak percaya. Benda yang 'Songsang' tu jugak diorang suka.

Sekarang baru la masing - masing nak buat tuduhan dan mula mengatur gerak kerja untuk menjahanamkan diantara satu dengan yang lain. Mula diorang atur strategi nak rampas kawasan.

Dalam satu kenyataan media yang disiarkan sebelum ini, puak - puak PKR tu kata diorang sedang mengatur gerak langkah untuk merampas kawasan Parlimen Bentong dan juga kerusi DUN Pelangai.

Padahalnya, semua orang tau yang kerusi Parlimen Bentong tu sebelum ini ditandingi oleh DAPigs manakala kerusi DUN Pelangai pulak milik PAS sewaktu Pilihan Raya Umum yang lepas.

Tak sampai seminggu selepas puak - puak PKR tu buat kenyataan tersebut, PAS pulak tampil dengan menegaskan bahawa mereka bersedia untuk rampas Parlimen dan beberapa kerusi DUN.

Katanya, PAS nak ambik kerusi Parlimen dan kerusi DUN Sabai serta Ketari yang pada ketika ini menjadi kawasan DAPigs dengan alasan kononnya pengundi dikawasan tu ramai orang Melayu.

Itu baru kita dengar dari kalangan puak - puak PKR dan PAS. Belum kita dengar dari puak - puak Kafir Harbi DAPigs tu. Entah apa pulak maki hamun yang nak dihamburkan oleh puak - puak DAPigs tu lepas ni.

Padan gitu je la diorang ni. Mengkala nak buat kerja untuk menjamin kebajikan rakyat, jangan harap la!!! Sebaliknya, diorang dok sibuk nak berebut kawasan je. Semuanya kerana masing - masing nak menjaga kepentingan Politik Peribadi belaka. Bukannya nak buat kerana rakyat!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.