Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PELIWAT TU JUGAK LA YANG NAK DIBEBASKAN!!!

SEMUT HITAM
PELIWAT TU JUGAK LA YANG NAK DIBEBASKAN!!!
Heh! Memang betul la seperti apa yang kita katakan selama hari ini. Nampak gayanya Parti Keluarga Rosak tu masih tak dapat menerima kenyataan bahawa Si Ketua Penipu tu adalah seorang Peliwat.

Jika sebelum ini, anak sulung kepada Si Ketua Penipu tu dilihat sanggup bersekongkol dengan pihak musuh Negara demi untuk memperjuangkan kebebasan Si Peliwat tu dari penjara.

Tapi, dek kerana perkara itu menimbulkan kontroversi hangat dan membuatkan Si Nurul Izzah tu tertekan, maka terpaksa la mereka menggunakan ahli keluarga lain untuk meruskan agenda tersebut.

Kali ini giliran adik kepada Si Nurul Izzah tu pulak yang tampil untuk menjaja 'Air Mata Buaya' mereka bagi meraih sokongan Simpati Murahan rakyat untuk membebaskan Si Peliwat tu.

Nurul Iman semalam mengumumkan kerjasama dengan pertubuhan-pertubuhan bukan kerajaan (NGO) dalam usaha terus menekankan pihak berkuasa bagi membebaskan bapanya.

Bekas Ketua Pembangkang itu telah menjalani hukuman penjara selama 314 hari di Penjara Sungai Buloh, selepas dia didapati bersalah meliwat bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan.

Nurul Iman yang merupakan sebahagian daripada kempen March2Freedom berkata, kerjasama itu adalah perjuangan berterusan bagi menentang apa yang didakwa sebagai kezaliman dan ketidakadilan terhadap bapanya.
“Ia susulan pengumuman Kumpulan Kerja Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu mengenai Penahanan Arbitrari, bahawa Anwar ditahan secara tidak sah di bawah sebab-sebab yang meragukan dan perlu dibebaskan serta-merta.“Kami bersyukur, kerana NGO seperti Suaram, Amnesty International, Kesatuan Antara Parlimen, Persekutuan Antarabangsa untuk Hak Asasi Manusia dan Pertubuhan Bangsa-bangsa Bersatu telah mengisytiharkan Anwar sebagai tahanan politik.“Hak asasi manusianya sedang dipijak. Terapi fizikal yang dinasihatkan pakar-pakar perubatan sentiasa lewat dan kadang-kadang dinafikan sama sekali.“Agenda untuk membebaskan Anwar perlu dilihat dari sudut hak asasi manusia, kerana dia adalah seorang pemimpin yang mampu mengisi kekosongan dalam kepimpinan di negara ini,” katanya.
Dalam erti kata lainnya, puak - puak Parti Keluarga Rosak tu sebenarnya cuba nak menghalalkan LIWAT atas nama 'Hak Asasi Manusia' bagi menegakkan keadilan untuk Si Ketua Penipu tu.

Kalau dah BONGOK tu BONGOK jugak la. Agaknya, Meliwat Bekas Pembantu Peribadi tu pun wajar dianggap sebagai satu 'Perjuangan' bagi menegakkan 'Hak Asasi Manusia' jugak kot. Maka sebab itulah diorang beria - ia nak membebaskan seorang Peliwat!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.