Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ADA RM 1.2 BILLION, BANYAK LA PELURU DIORANG!!!

SEMUT HITAM
ADA RM 1.2 BILLION, BANYAK LA PELURU DIORANG!!!
Heh! Apa nak heran sangat bila puak - puak DAPigs ni kata yang diorang ada banyak 'Peluru' yang akan digunakan bagi menentang Barisan Nasional menjelang Pilihan Raya yang akan datang.

Kita sikit pun tak terkejut dengan kenyataan yang dibuat oleh puak - puak DAPigs tu. Hakikatnya, diorang dapat banyak Dana dari luar. Memang patut la diorang boleh keluar banyak peluru.

Dalam kenyataan yang dikeluarkan semalam, pemimpin dikalangan DAPigs tu kata diorang dalam fasa untuk merangka dasar yang dapat meyakinkan rakyat bagi merampas Putrajaya.
"Kepada BN dan Umno yang ingat selepas mereka hancurkan Pakatan Rakyat mereka tak ada persaingan, mereka silap kerana Pakatan Harapan akan kekal dan mempunyai komitmen untuk mencabar dan melawan mereka.

"Lebih banyak yang kita akan buat, lebih banyak peluru akan digunakan untuk ditujukan kepada BN sepanjang dua tahun ini dan sehingga sampai ke kemuncaknya iaitu pada pilihan raya umum ke-14 (PRU-14).


"Ini (dasar) sangat penting bukan sahaja di atas kertas tetapi sebagai komitmen tiga parti kepada rakyat Malaysia bahawa ini akan dilaksanakan selepas kita mengambil alih tampuk pemerintahan Putrajaya selepas PRU-14," katanya.
Itu yang kita rasa tak pelik. Sebab sebelum ini pun dah ada pendedahan mengenai sumber Dana Kewangan yang diperolehi oleh puak - puak DAPigs ni melalui bantuan Rejim Israel.

Perkara tersebut telah dibangkitkan semula oleh Pengarah Penyelidikan PAS Pusat yang turut memetik laporan yang dibuat oleh Bekas Pembantu Khas kepada Si Tokong DAPigs tu sendiri.

Katanya, sebelum Pilihan Raya Umum yang lalu, DAPigs memperolehi Dana Kewangan yang hampir mencecah sebanyak RM 1.2 billion dari Rejim Zionist tu melalui Kedutaan mereka di Singapura.

Berikutan pendedahan semula itu, Si Tokong DAPigs dan beberapa orang lagi pemimpin DAPigs kata mereka akan ambik tindakan undang - undang. Tapi sampai hari ni, satu habuk pun tarak!!!

Kenapa diorang tak ambik tindakan tersebut? Kenapa sampai hari ini diorang masih tak failkan saman terhadap pihak yang membangkitkan isu tu? Terutama terhadap Bekas Pembantu Khas Si Tokong DAPigs tu sendiri.

Rakyat masih lagi tertanya - tanya, apa yang cuba disembunyikan oleh puak - puak DAPigs tu sehingga membuatkan diorang terpaksa menangguhkan tindakan tersebut selama 5 tahun?

Apa yang jelas, sehingga setakat ini, kemungkinan puak - puak DAPigs tu menerima Dana Kewangan sebanyak itu memang wujud. Maka, itu yang membuatkan kita rasa tak heran sekiranya diorang kata diorang 'Banyak Peluru' nak serang BN!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.