Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAHFUZ BEAN SAMPAI BILA NAK JADI "HARUMANIS"!!!

SEMUT HITAM
MAHFUZ BEAN SAMPAI BILA NAK JADI "HARUMANIS"!!!
Nah! Orang dah ajak, Si Mahfuz Bean tu tunggu apa lagi? Sampai bila dia nakterus menerus jadi 'Buah - Buahan Tempatan' didalam PAS? Takkan nak tunggu busuk baru dia nak keluar?

Yang Si Husam tu pun satu hal jugak. Kot dia rasa dia lagi bagus dari Hadi Awang sampai nak disamakan taraf dengan Presiden PAS tu, buat apa dia masih lagi jadi tunggul dalam PAS?

Kalau rasa diri tu bagus sangat, Nah! Keluar dari parti dan ikut rakan seperjuangan dia jadi Pengkhianat. Tak payah susah - susah dia nak amalkan sikap MUNAFIK tu depan orang ramai.

Dalam satu kenyataan yang dibuat oleh Si Din Pudu semalam, dah terang - terangan mereka berdua tu diantara pemimpin yang dianggap sebagai 'Harumanis' dalam PAS. Pun masih diorang nak nafikan lagi?

Tapi, apa yang lebih menarik, kenyataan yang dibuat oleh Si Din Pudu tu semalam secara tidak lansung mengakui bahawa puak - puak Pengkhianat Amanah Negara tu merupakan Barua DAPigs.
“Hari ini sejujurnya kita sebagai orang perjuangan mesti mengakui DAP telah berjaya mematahkan tongkat MCA dan MIC. DAP tidak mampu melakukannya seorang diri tetapi berjaya apabila bertahaluf siayasi dalam Pakatan Rakyat.


“Tetapi bila UMNO dalam kritikal ada pula orang datang bawa tangki oksigen,” katanya merujuk kepada PAS yang ingin mengadakan kerjasama dengan Umno. 
Nah! Sekarang korang nilaikan la sendiri sejauh mana pendirian puak - puak Pengkhianat tu sebenarnya. Dah terang - terang yang diorang ni hanya sekadar jadi Hamba Abdi kepada DAPigs.

Apa yang diorang buat hanya semata - mata untuk merealisasikan impian serta memenuhi kerakusan puak - puak DAPigs tu bagi merampas kuasa. Diorang buat pun sebab nak menjaga kepentingan Politik peribadi diorang sendiri. Bukannya untuk rakyat sangat pun!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.