Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GAMBAR YANG BUAT DAPigs DAN PKR MERAH MATA!!!

SEMUT HITAM
GAMBAR YANG BUAT DAPigs DAN PKR MERAH MATA!!!
Hahaha!!! Ada yang merah mata, ada jugak yang panas punggung bila melihat gambar yang menjadi viral hari ini. Semuanya sebab diorang tak senang duduk melihat 'Kemesraan' PAS.

Jika sebelum ini, puak - puak Pakatan Haprak tu cuba nak mencari Publisiti Murahan dengan menjadikan isu pemberian bonus tahunan dari Lembaga Tabung Haji sebagai modal Politik.

Walaupun isu itu dibangkitkan oleh PAS, tapi PKR dan DAPigs pun nak tumpang sekaki jugak. Itu membuktikan yang puak - puak DAPigs dan PKR tu dah ketandusan idea untuk berpolitik.

Tinggal lagi, apa yang dilakukan oleh PAS ternyata 'Jauh Beza' dengan apa yang biasa dilakukan oleh puak - puak PKR dan DAPigs tu. Diorang tak mempertikaikan isu tu begitu sahaja.

Sebaliknya, PAS mengambil langkah yang lebih matang serta terbuka dan berjumpa terus dengan pihak Lembaga Tabung Haji bagi mendapatkan penjelasan terperinci mengenai isu tersebut.
Dalam kenyataan yang dikeluarkan hari ini, PAS sekali lagi menegaskan bahawa mereka berpuas hati dengan penjelasan yang diberikan oleh pihak Tabung Haji berhubung isu yang dibangkitkan.
"Alhamdulillah, pertemuan dan perbincangan dua hala selama lebih dua jam ini sangat bermanfaat dan pihak PAS sungguh menghargai kesediaan Tabung Haji menerima kunjungan kami dan memberi penjelasan kepada rombongan.
Tinggi harapan PAS agar institusi ini benar - benar dikendalikan secara profesional dan telus sekaligus menjaga kepentingan seluruh pendeposit yang terdiri daripada umat Islam," jelas Timbalan Presiden PAS dalam satu kenyataan yang disiarkan hari ini.
Kiranya, takde la diorang buat macam DAPigs dan PKR yang hanya pandai menyalak tak tentu arah macam orang hilang akal. Macam la diorang je yang banyak buat simpan di Tabung Haji.

Kalau setakat pandai menyalak dan membuat tuduhan yang bukan - bukan demi untuk memancing sokongan Politik Longkang dari kalangan rakyat, baik tak payah. Rakyat pun tau, puak - puak DAPigs dan PKR tu hanya nak jaga kepentingan Politik Peribadi diorang sendiri je!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.