Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HILANG NAFSU BILA TENGOK GAMBAR NI!!!

SEMUT HITAM
HILANG NAFSU BILA TENGOK GAMBAR NI!!!
Kalau biasanya kita tengok gambar dia dengan pakaian seksi dan make-up tebal membuatkan ramai jantan - jantan yang kecur air liur. Nak pulak bila dia melentuk liuk menari atas pentas.

Tapi bila tengok keadaan dia tengah 'Togel' macam ni, ada jugak yang hilang 'Selera' dibuatnya. Mungkin sebab diorang pun tak sangka sampai tahap itu rupa dia yang sebenarnya.

Kebiasaannya, selebriti terkenal dikalangan artis - artis antarabangsa ni jarang - jarang sangat nak tampil memaparkan wajah ‘bogel’ diorang tanpa secalit mekap bila didepan khalayak ramai.
Namun, perkara itu tidak menjadi masalah buat Jennifer Lopez yang tanpa segan silu membiarkan kekasihnya, Casper Smart merakam wajahnya dalam keadaan tidak bersolek tebal.

Walaupun tidak bermekap glamor seperti mana yang sering digayakannya, namun masih terserlah kecantikan JLo yang kini berusaia 46 tu dalam video yang dikongsi dilaman Instagram miliknya.

Mengulas mengenai hubungannya dengan Casper, pelantun lagu Jenny From The Block itu kata dia tidak mahu terburu - buru mahu berkahwin dan mendirikan rumah tangga buat masa ini.

Dasar orang putih, mana ada diorang tau malu. Diorang boleh "Kahwin" tanpa perlu "Bernikah". Lebih kurang macam Si Azmin dengan puak - puak PAS tu jugak la. Dah "Bercerai" tapi masih lagi nak "Hidup Sebumbung"!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.