Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KALAU BOGEL SEKALI PUN, TAKDE ORANG LAYAN!!!

SEMUT HITAM
KALAU BOGEL SEKALI PUN, TAKDE ORANG LAYAN!!!
Memang sah dia ni dah tak laku. Walaupun orang kata dia mempunyai penampilan yang menarik, tapi ternyata, rupa paras seseorang itu tidak memainkan peranan utama bagi individu tersebut.

Biarpun bagi sesetengah pihak, dia merupakan seorang yang ada nama, terkenal dikalangan mereka yang taksub dengan dia, tapi Populariti sedemikian juga tidak memberikan sebarang jaminan.

Bahkan kalau orang buat cerita pasal dia pun takde yang dapat sambutan. Mungkin sebab itu dia terpaksa meraih sokongan Simpati Murahan dari kalangan rakyat melalui Politik Jijik.

Jika sebelum ini, Si Husam tu kembali mengecam beberapa orang pemimpin PAS Pusat dengan mendakwa kononnya mereka menjadi punca perlaksanaan Hukum Hudud tidak mencapai kenyataan.

Apa yang menyedihkan, kecaman yang dibuat oleh Si Husam tu dilakukan diatas pentas ceramah Politik yang dianjurkan oleh parti musuh kepada PAS yang dianggap sebagai 'Pengkhianat'.

Si Husam tu menyebut beberapa nama individu tertentu dengan pelbagai dakwaan serta mendesak agar mereka meletakkan jawatan kerana GAGAL merealisasikan perlaksanaan Hukum Hudud.

Tapi, bagaimana pulak dengan diri dia sendiri? Adakah semua perancangan yang dicanang sebelum ini telah berjaya direalisasikan? ATAU, adakah ianya hanya tinggal 'Batu Nisan' semata - mata?

Apa jadi pada projek ternakan 'Kambing Janipari' yang telah dibentangkan sebelum ini? Sejauh mana perkembangan projek 'Keretapi Laju' yang menyambungkan seluruh Negeri Kelantan tu?

Sudahkah kutipan Dana Rakyat bagi membina Lebuh Raya Rakyat mencapai sasaran yang ditetapkan? Atau semua itu kini bukan lagi menjadi tanggungjawab Si Husam sedangkan dia yang bagi cadangan?

Apa yang jelas, kedudukan Si Husam tu kini hanya ibarat 'Kerakap Diatas Batu' semata - mata. Dia terpaksa bergantung harap kepada orang lain selain dari parti dia sendiri untuk terus kekal relevan dalam Politik. Tapi malangnya, itu pun takde orang ambik peduli!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.