Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KANTOI "MAIN" DENGAN KELAS ATASAN!!!

SEMUT HITAM
KANTOI "MAIN" DENGAN KELAS ATASAN!!!
Haduyai! Dah la nama pun 'Klepek - Klepek', lagi dia nak buat kerja klepek. Mungkin dah takde kerja sangat kot. Tu pasal la dia buat kerja Haramjadah ni. Mujur la dari Negara seberang.
Jakarta: Penyanyi dangdut Indonesia, Hesty Aryatura atau dikenali sebagai Hesty ‘Klepek-klepek’ ditahan polis kerana disyaki terbabit dalam aktiviti pelacuran kelas atasan.

Hesty, 21, ditahan bersama seorang lelaki yang dipercayai bapa ayam di sebuah hotel empat bintang di Lampung pada awal pagi semalam.

Jurucakap polis, Sulistyaningsih berkata, Hesty dan lelaki itu dipercayai sedang menunggu pelanggan yang mahu melanggan perkhidmatan penyanyi itu.

“Hesty dijanjikan bayaran sebanyak Rp100 juta (RM 31,261) oleh bapa ayam itu untuk melayan pelanggan berkenaan,” katanya.

Menurutnya, Hesty yang popular dengan lagu Cintaku Klepek-klepek ditahan untuk soal siasat sebelum dibebaskan.

“Buat masa ini polis menganggap Hesty hanya mangsa bapa ayam berkenaan dan dia bakal dibebaskan selepas keterangannya diambil. Lelaki yang dipercayai bapa ayam itu bakal didakwa atas tuduhan memperdagangkan manusia untuk aktiviti pelacuran,” jelasnya.
Tapi yang ada di Negara ni, kalau main 'Klepek - Klepek' dengan Chinadoll, takde orang pun kisah. Kantoi main bontot pun, orang boleh siap buat perhimpunan nak suruh dia dibebaskan.

Sampai siap baling mikrofon bagai sebab marah punya pasal. Itu kat Malaysia, bukan dari Negara seberang. Yang anak pulak sibuk dok desak suruh Negara jadi Negara yang takde undang - undang supaya senang dia nak tabur fitnah. Lagi pelik orang kat Malaysia ni!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.