Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NETIZEN KECAM, ARTIS PAKAI FESYEN "LANGSIR"???

SEMUT HITAM
NETIZEN KECAM, ARTIS PAKAI FESYEN "LANGSIR"???
Hehehe!!! Macam - macam betul perangai pengguna dilaman media sosial ni ye tak. Banyak betul idea diorang kalau nak mengkritik orang lain. Macam - macam label yang boleh diberikan.

Baru - baru ni, beberapa orang artis tempatan dikatakan telah menghadiri satu majlis bagi meraikan ulangtahun pereka fesyen yang terkenal di tanah air. Majlis tu telah diadakan di Kuala Lumpur.

Dah nama pun majlis tu untuk meraikan ulangtahun pereka fesyen ye tak. Jadi, dah tentu mereka yang hadir ke majlis tu akan menggayakan fesyen hasil rekaan pereka terkenal tu kan.

Tapi, ada pulak dikalangan pengguna dilaman media sosial yang tak berapa senang mata menengok pakaian yang digayakan oleh artis - artis tersebut yang dikatakan macam fesyen 'Kain Langsir'.
Dan yang paling hangat dikritik ialah pelakon Tasha Shilla ni. Ramai peminat - peminat dilaman instagram peribadi miliknya mengecam pakaian yang dipakai dalam majlis tersebut.

Kebanyakkannya mengkritik pakaian yang digayakan oleh Tasha Shilla tu terlalu seksi. Tak kurang juga yang turut mendoakan supaya artis tersebut berubah dan pakai pakaian yang sopan.

Sampai tahap ada juga yang sanggup kafir mengkafir serta menentukan sama ada artis tu masuk syurga atau neraka. Hebat!!! Kalah orang Politik dah gayanya diorang ni kalau bab bagi komen.

Terasa macam diri tu baik sangat gamaknya. Inilah bahananya bila diterlalu terpengaruh dengan dakyah Politik Songsang puak - puak Pakatan Haprak tu. Habis semua benda diorang nak pertikai. Mudah sangat terasa gatal tangan nak komen ikut sedap hati!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.