Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NUHA PATUT TANYA MAT SABU, HUTANG BILA NAK SELESAI!!!

SEMUT HITAM
NUHA PATUT TANYA MAT SABU, HUTANG BILA NAK SELESAI!!!
Sampai dia baling Mikrofon!!! Adakah itu tahap kekesalan yang ditonjolkan oleh Si Mat Sabu tu sewaktu menyampaikan ucapan sempena perhimpunan yang telah diadakan sebelum ini?

Menyesal sungguh Si Mat Sabu tu nampak gayanya. Pada ketika itu, Si Mat Sabu tu merupakan diantara pemimpin pembangkang yang turut mendesak agar Si Ketua Penipu tu dilucutkan jawatan.

Selain dari Karpal Singh, Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng, Si Mat Sabu ni juga turut mendakwa Si Ketua Penipu tu seorang Peliwat sekitar tahun 1997 yang memberikan gelaran 'Al-Juburi'.

Herannya kenapa hari ini, pemimpin - pemimpin yang disebut diatas tidak pula tampil meminta maaf kepada Si Ketua Penipu tu secara terbuka dan menjelaskan perkara tersebut kepada rakyat?

Kenapa sewaktu Si Mat Sabu tu menyampaikan 'Ucapan Berapi' dia didepan pintu masuk penjara Sungai Buloh tu dia tak menjelaskan mengenai nama gelaran 'Al-Juburi' tu secara terbuka?

Dan bukan setakat nama gelaran itu sahaja yang diberikan kepada Si Ketua Penipu tu. Bahkan Si Mat Sabu tu juga yang menggelarkan Si Ketua Penipu tu sebagai 'Kaki Pungkoq' dalam Parlimen.

Paling tidak Si Mat Sabu tu boleh meminta maaf sekiranya dia telah tersalah mendakwa Si Ketua Penipu tu sebagai seorang Peliwat. ATAU, adakah Si Mat Sabu tu juga seorang Penakut?

YA! Mungkin Si Mat Sabu tu sendiri PENAKUT untuk menyatakan perkara yang sebenar. Maka sebab itulah dia cuba berselindung disebalik Politik Retorik yang sering diamalkan selama ini.

Hakikatnya, pemimpin seperti Si Mat Sabu, Lim Kit Siang, dan Lim Guan Eng tidak tampil memberi penjelasan kepada rakyat mengenai tuduhan yang telah dilemparkan terhadap Si Ketua Penipu tu?

Kenapa mereka tidak memberikan sebarang justifikasi terhadap apa yang telah mereka lakukan sebelum ini sedangkan diorang juga yang menjadi punca Si Ketua Penipu tu kena pecat?

Dan yang paling herannya, kenapa Parti Keluarga Rosak tu boleh pulak 'Peluk Cium' orang seperti Si Mat Sabu ni sedangkan dia la penyebab Si Ketua Penipu tu kena tendang dari Kerajaan sebelum ini? Kan nampak sangat Hipokritnya Politik diorang ni!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.