Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NURUL IZZAH PATUT NASIHATKAN AZMIN TU DULU!!!

SEMUT HITAM
NURUL IZZAH PATUT NASIHATKAN AZMIN TU DULU!!!
Haduyai! Susah betul bila nak bercakap pasal wakil rakyat yang menang Pilihan Raya dengan menggunakan taktik kotor ni. Selalu sangat dia bercakap tak menggunakan kepala otak.

Suka sangat dia menggunakan kepala lutut sampai terselak kemaluan diri dia sendiri depan orang ramai. Mungkin dia ingat, cara dia mempertikaikan sesuatu isu tu dah nampak 'Cerdik'.

Tapi hakikatnya, tindakan yang dilakukan oleh Si Nurul Izzah tu dalam satu kenyataan yang dikeluarkan semalam menonjolkan lagi ke-BODOH-an diri dia sendiri untuk tatapan orang ramai.

Si Nurul Izzah tu kata, sepatutnya Lembaga Tabung Haji perlu melantik golongan korprat sebagai Pengerusi dan bukan dari kalangan mereka yang memegang jawatan dalam parti Politik.
"Tabung Haji sewajarnya berupaya untuk melantik individu berpengalaman dan berintegriti dalam bidang korporat, bukan menerima lantikan partisan politik yang mencemar dan memberi kesan negatif kepada pengurusan institusi berkenaan," katanya dalam satu kenyataan, hari ini.
Nampak sangat yang Si Nurul Izzah tu bercakap tak menggunakan kepala otak. Walhal perkara sedemikian memang dah menjadi 'Norma' sejak bapak dia jadi Timbalan Perdana Menteri lagi.

Bahkan sehingga ke hari ini, perkara yang sama juga masih lagi diguna-pakai walaupun diperingkat pentadbiran Negeri sekali pun. Tapi, kenapa Si Nurul Izzah tu tak nak bangkitkan?

Kalau betul la Si Nurul Izzah tu nak tunjuk yang puak - puak Pakatan Haprak tu bagus, sepatutnya dia nasihatkan Si Azmin atau Si Tokong DAPigs tu agar melakukan perkara yang sama.

Kalau Si Nurul Izzah tu rasa yang sepatutnya pegang jawatan bagi sebuah syarikat GLC ni perlu dari kalangan ahli korporat, kenapa tidak dia suruh Selangor dan Pulau Pinang buat dulu?

Malah di Selangor pun, Si Azmin tu sendiri GAGAL untuk membawa keuntungan kepada beberapa buah syarikat GLC yang disenaraikan, kenapa yang itu tak nak pulak dipersoalkan? (Baca Sini)

Jangan setakat pandai nak mempertikaikan orang lain lain jika diri sendiri pun tak mampu nak buat benda yang sama. Itu yang orang gelarkan sebagai RETORIK. Mustahil benda semudah itu pun Si Nurul Izzah tu tak tau? Takkan dia tau tabur fitnah je kerjanya!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.