Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PAS NAK "PUTIK MUDA" JADI PEMIMPIN!!!

SEMUT HITAM
PAS NAK "PUTIK MUDA" JADI PEMIMPIN!!!
Ai! Lain macam je kenyataan yang dibuat oleh Timbalan Presiden PAS ni. Siapa yang dia cuba nak perli? Dia nak perli keputusan yang dibuat oleh puak - puak Pakatan Haprak tu ke?

Jika sebelum ini, puak - puak Pakatan Haprak tu dikatakan tetap membuat keputusan untuk mengangkat Si Peliwat yang sedang merengkuk dalam penjara tu sebagai Perdana Menteri.

Perkara itu diulang sekali lagi sewaktu dalam perhimpunan menyokong pembebasan Si Peliwat tu baru - baru ini. Sekaligus, keputusan itu mendapat respon negatif dari kalangan rakyat.

Ternyata ramai yang kecewa dengan keputusan yang dibuat oleh puak - puak Pakatan Haprak tu. Bagi mereka, keputusan itu seolah - olah menidakkan pemimpin lain dalam Pakatan.

Nak pulak dikalangan pemimpin muda yang dianggap lebih berpotensi jika hendak dibandingkan dengan Si Ketua Penipu tu yang sudah tidak lagi relevan dalam arus Politik semasa.

Mungkin sebab itu Si Pak Berahim ni menggesa agar rakyat mengangkat golongan muda untuk menjadi pemimpin Politik dimasa akan datang, sesuai dengan keadaan peredaran zaman.
“Daripada meletakkan tenaga untuk menjatuhkan seseorang, rakyat boleh mencuba untuk menaikkan seseorang ahli politik yang dianggap mereka berwibawa untuk menerajui negara. Kerana naiknya seorang yang baru, maka akan gugurlah yang lama,” katanya menerusi kenyataan, di sini, hari ini.
Tapi, takkan saranan yang dibuat oleh Pak Berahim tu hanya hendak ditujukan kepada parti lain je. Macam mana pulak dengan parti dia sendiri? Sanggup ke diorang buat benda yang sama?

Kalau betul Pak Berahim mahu pemimpin muda mengambil alih tampuk kepimpinan Politik hari ini, apa kata dia dan juga pemimpin PAS tu JANGAN BERTANDING dalam Pilihan Raya akan datang. Baru la orang boleh anggap dia Cakap Serupa Bikin!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.