Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAFIZI MARAH ORANG PERTIKAI DUIT DIA!!!

SEMUT HITAM
RAFIZI MARAH ORANG PERTIKAI DUIT DIA!!!
Hahaha!!! Kalau kita tengok dari satu sudut, memang betul jugak apa yang diperkatakan oleh blogger Negara Pakatan Rakyat ni. Dan memang patut pun Si Rafizi tu mengamuk taktentu arah.

Yang orang lain sibuk sangat nak pertikaikan pasal duit simpanan dia dalam Tabung Haji sebanyak hampir RM 500 ribu tu kenapa? Duit tu dia simpan sendiri sejak dari kecil lagi. Bukan duit orang lain.

Dan Si Rafizi tu dapat Bonus Tahunan dari Tabung Haji dalam anggaran yang berjumlah sebanyak RM 25 ribu tu pun hasil dari simpanan yang dia buat sebab dia tak kosongkan akaun dia.

Jadi, semua tu hak dia. Yang orang lain sibuk - sibuk nak pertikai kenapa pulak? Bukannya dia usik duit korang pun. Seposen pun dia tak usik. Yang dia pertikaikan ialah pengurusan Tabung Haji.
Si Rafizi tu hanya mendakwa, pihak pengurusan Tabung Haji tu tak amanah kerana mempergunakan duit simpanan pendeposit untuk membayar balik hutang - hutang syarikat 1MDB.

Malah Si Rafizi tu jugak turut mendakwa kononnya pihak Lembaga Tabung Haji tak menguruskan duit simpanan pendeposit dengan betul sehingga mengakibatkan kerugian yang besar.

Kiranya, Si Rafizi tu kata, rakyat tak boleh percaya pada pihak pengurusan Tabung Haji dan terus menyimpan duit dengan mereka. Tapi, dia tak suruh pun rakyat kosongkan duit dalam simpanan.

Sebaliknya, orang yang keluarkan duit simpanan diorang sampai tak tinggal barang SEPOSEN tu je yang BODOH sangat percaya cakap Si Rafizi tu sapa suruh? Diorang yang harus dipersalahkan. Bukannya Si Rafizi tu!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.