Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WOW! AZMIN SEKARANG DAH SEMAKIN ALIM!!!

SEMUT HITAM
WOW! AZMIN SEKARANG DAH SEMAKIN ALIM!!!
Alhamdulillah! Berkat tak tidur malam ni dah membuatkan Si Azmin tu semakin hari semakin sedar dan mendekatkan diri dia dengan agama. Baru dia nampak macam 'Ostad' sikit.

Mungkin kalau selama hari ini, Si Azmin tu terlalu terikut - ikut sangat dengan perangai Haramjadah Si Ketua Penipu tu. Tapi sejak akhir - akhir ni, dia dah pandai ingat pada tuhan.

Dek kerana tak dapat nak jawab isu yang dibangkitkan oleh Si Chagubard tu mengenai penyelewengan serta pembaziran Rejim Pakatan Selangor, Si Azmin tu tetiba je berubah jadi 'Alim'.

Dalam kenyataan yang dikeluarkan semalam, Si Azmin tu memberi peringatan kepada pihak media supaya menjawab dengan Allah jika benar dakwaan yang dibuat itu secara terbuka.
“Baru-baru ini kita bawa ke Dewan Negeri. Ia dibentangkan dan dibahas, kemudiannya diluluskan. Awak (wartawan) jawab dengan Allah jika ia satu pembaziran,” katanya. - Sinar Harian
Apa yang jelas, kenyataan Si Azmin tu dilihat bertentangan dengan kenyataan wakil Exco Rejim Pakatan Selangor tu sebelum ini. Wakil Exco tu kata, projek tu lulus sewaktu MB terdahulu.


Heh! Kan nampak sangat yang Si Azmin tu dah ketandusan idea untuk memberikan penjelasan mengenai isu yang dibangkitkan. Maka terpaksa la dia gunakan alasan 'Klise' sedemikian rupa.

Semua tu gara - gara Si Azmin tu TAKUT nak ambik tindakan terhadap Si Chagubard tu. Bila didesak suruh dia saman Si Chagubard tu, Si Azmin tu terus senyap dan mendiamkan diri.

Soalnya, kenapa dia tak nak saman Si Chagubard tu sekiranya pendedahan - pendedahan yang dibuat selama hari ini adalah tidak benar? Dah kecut sangat ke buah kerandut Si Azmin tu?

Tapi, takde masalah la kalau Si Azmin tu sekarang ni dah mula ingat pada Allah. Setidak - tidaknya, dia juga perlu lakukan apa yang dia kata. Jangan dia setakat pandai cakap pada orang je sedangkan diri dia sendiri pun tak buat!!! Jangan dia fikir dia 'Suci' sangat!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.