Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YANG PARTI 'KUALI' NI MENGGELEPAR KENAPA!!!

SEMUT HITAM
YANG PARTI 'KUALI' NI MENGGELEPAR KENAPA!!!
Heh! Heran jugak tengok reaksi yang diberikan oleh pemimpin parti 'Kuali' pimpinan Si Mat Sabu tu. Yang diorang nak sangat menggelepar macam Ayam nak kena sembelih tu pasal apa?

Takkan la diorang kena cuit sikit pun dah boleh buat diorang menggelupor tak tentu arah? Macam mana diorang jadi pemimpin kalau isu seperti itu pun dah boleh buat diorang 'Panas Punggung'?

Walhal, kenyataan yang dibuat oleh Setiausaha Agung PAS tu berdasarkan kepada bukti serta fakta berhubung kemungkinan wujudnya ahli dikalangan parti 'Kuali' tu yang dah kembali insaf.

Kalau la dakwaan yang dibuat oleh Setiausaha Agung PAS tu tak betul, maka pemimpin dikalangan parti 'Kuali' tu sepatutnya buat benda yang sama, tampil dengan bukti dan fakta sebenarnya.

Jika betul kenyataan yang dibuat oleh Setiausaha Agung PAS tu adalah tidak benar, kenapa diorang tak nak ambik tindakan? Kenapa diorang tak saman je Setiausaha Agung PAS tu secara terbuka?

ATAU, adakah pemimpin parti 'Kuali' yang dipimpin oleh Si Mat Sabu tu dah Kecut Buah Kerandut mereka untuk mengambil tindakan sedemikian sejak berkawan dengan puak - puak DAPigs?

Adakah pemimpin parti 'Kuali' tu pun dah berjangkit dengan penyakit puak - puak DAPigs yang sebelum ini terlalu BACUL untuk menyahut cabaran yang dibuat bagi menegakkan Kebenaran?

Orang suruh ambik tindakan terhadap Bekas Pegawai Khas Si Tokong DAPigs yang pernah mendedahkan mengenai isu Dana Kewangan parti tu dari Israel pun sampai hari ni diorang masih takut. Itu membuktikan yang puak - puak DAPigs ni ada sesuatu yang cuba disembunyikan!!!
KUALA LUMPUR: Setiausaha Agung PAS Takiyuddin Hassan berkata beliau mempunyai bukti ada anggota Parti Amanah Negara (Amanah) yang  mengubah haluan menyokong perjuangan PAS.

Mengulas kenyataannya berhubung perkara itu baru-baru ini, Takiyuddin meminta kepimpinan Amanah untuk menyiasat sendiri perkara itu kerana beliau tidak akan mendedahkan nama-nama individu yang terlibat.

"Saya sebut (ada anggota Amanah sertai PAS semula) itu sebab saya ada fakta. Mereka datang jumpa saya baru-baru ini. Ada beberapa orang. Kami berbincang dan berbual. Mereka telah salah faham dengan perjuangan Amanah.


"Amanah perlu siasat sendiri siapa mereka. Saya tidak bertanggungjawab untuk mendedahkannya," katanya kepada Bernama hari ini.

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.