Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ANAK KARPAL JADI PENJILAT BONTOT GUAN ENG!!!

SEMUT HITAM
ANAK KARPAL JADI PENJILAT BONTOT GUAN ENG!!!
Kalau orang yang mempertahankan Perdana Menteri daripada didesak oleh puak - puak Pakatan Haprak tu dianggap sebagai 'Pemakan Dedak', apa pulak label yang boleh diberikan kepada puak - puak DAPigs ni?

Sedang orang lain yang menjadi rakan sekutu kepada DAPigs beria - ia mendesak agar Si Guan Eng tu bercuti dari jawatannya sebagai Ketua Menteri, lain pulak kenyataan anak Si Karpal Singh ni.

Dalam kenyataan yang dibuat hari ini, anak kepada Si Karpal Singh tu mendakwa tidak ada sebab untuk Guan Eng memenuhi tuntutan diatas desakan yang telah dibuat oleh pelbagai pihak sebelum ini.

Kenyataan yang dibuat bersama dengan Pengerusi DAPigs Pulau Pinang itu juga menegaskan bahawa tiada bantahan yang dibuat oleh pemimpin DAPigs bagi mendesak Guan Eng pergi bercuti.
"Oleh kerana kita merasakan tiada kes bantahan terhadap Lim (Guan Eng) dan ia merupakan satu bentuk penganiayaan politik, kami berpendapat tiada keperluan untuk Lim pergi bercuti," katanya di ibu pejabat DAP negeri.
Kiranya, suara - suara mereka yang seperti Ambiga dan Si Gay Tua Hisham Rais tu hanya sekadar suara Katak yang menyalak bukit. Suara mereka jelas tidak dipedulikan oleh puak - puak DAPigs tu.

Dalam erti kata lainnya, DAPigs tak ambik peduli pun dengan suara mereka yang selama hari ini hanya dianggap sebagai Barua kepada parti itu. Setakat jadi Macai dan Pelacur kepada DAPigs boleh la.

Kenyataan yang dibuat oleh pemimpin DAPigs Pulau Pinang itu sekali gus membuktikan bahawa DAPigs tidak mengendahkan suara mereka yang menyokong parti tersebut. Kalau suara orang yang menyokong pun diorang boleh buat tak tau, inikan pulak kita yang takde kaitan ni. Lagi la diorang boleh buat tak peduli!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.