Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

POLIS PANGGIL MISS P DIANGGAP "HARASSMENT"!!!

SEMUT HITAM
POLIS PANGGIL MISS P DIANGGAP "HARASSMENT"!!!
Heh! Kadang tak paham jugak dengan tahap mentaliti puak Pakatan Haprak ni. Nak pulak dengan DAPigs. Kat mana diorang letak kepala otak diorang pun tak tau la. Bonggok tak tentu arah.

Ada ke malam semalam diorang kata tindakan pihak Polis memanggil pemilik asal rumah banglow mewah yang dibeli oleh Si Guan Eng tu sebagai satu 'Harassment' yang mengganggu 'Orang Awam'?

'Orang Awam' menda kejadahnya Miss Phang tu. Bukan ke dia pemilik asal yang menjual rumah tu kepada Guan Eng dibawah harga pasaran? Jadi, dia terlibat dalam kes tu secara lansung.

Tak timbul isu Miss Phang tu sebagai 'Orang Awam' sedangkan dia dianggap sebagai saksi utama dalam kes yang melibatkan pembelian rumah banglow mewah dibawah harga pasaran Si Guan Eng tu.

Dan memang dah menjadi tugas pihak Polis untuk memanggil dan menyoal siasatan sesiapa sahaja yang dirasakan perlu serta mempunyai kaitan secara lansung dengan kes pembelian rumah tersebut.

Jadi, tak payah la puak Pakatan Haprak tu menggelupor biawak dan buat alasan yang bukan - bukan semata - mata untuk mempamerkan sifat Assobiyah mereka terhadap Si Guan Eng tu. Kot ye pun nak jadi Penjilat Bontot Guan Eng, jangan la sampai mem-BODOH-kan diri sendiri!!!
AIDCNews – 01/4/16 –Bekas pemilik banglo di Jalan Pinhorn Phang Li Koon disiasat polis selama empat jam di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Timur Laut hari ini, lapor My Nation News.

Phang, yang ditemani dua individu dipercayai peguamnya, tiba di IPD Timur Laut kira-kira 9.40 pagi dan beredar dari IPD berkenaan pada jam 1.10 tengah hari tanpa memberi sebarang kenyataan kepada hampir 30 petugas media yang sedang menunggu di pintu masuk.

Melalui Akuan bersumpah Phang yang dibacakan sepupunya yang juga Exco Kerajaan Negeri Pulau Pinang, Phee Boon Poh, wanita itu mendakwa tidak mempunyai sebarang urusan perniagaan dengan kerajaan negeri.

“Bagaimanapun, syarikat di mana dia turut memiliki saham, Winbond Management and Consultancy Sdn Bhd, turut disenaraikan sebagai pembekal pekerja asing di anak syarikat milik Kerajaan Pulau Pinang, Invest Penang,”ulasnya.


Khamis lalu, Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Abdul Ghafar Rajab berkata selain Phang, polis turut memanggil empat lagi individu termasuk Pesuruhjaya Sumpah yang menyediakan akuan bersumpah itu bagi memberi kenyataan.

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.