Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DASAR TAK SEDAR DIRI SI NIZAR LILIN!!!

SEMUT HITAM
DASAR TAK SEDAR DIRI SI NIZAR LILIN!!!
Polemik Parti Amanah Nasional (PAN) dan PAS semakin kronik. Di Dewan Undangan Negeri (DUN) Bukit Gantang, ADUNnya, DS Nizar Jamaluddin telah mula menukarkan 'signboard' di Pusat Khidmat beliau. Lambang PAS diturunkan dan lambang PAN dinaikkan.

Mungkin DS Nizar terlupa bahawa pengundi-pengundinya dahulu telah memangkah bulan sebagai lambang PAS di dalam Pilihan Raya Umum (PRU) yang lepas dan bukannya PAN.
Mungkin DS Nizar juga terlupa bahawa beliau telah memegang jawatan sebagai Menteri Besar Perak walaupun dalam masa yang singkat adalah disebabkan perkenan Baginda Sultan Perak kerana DS Nizar mewakili PAS dan bukan PAN.

Masa begitu cepat berlalu. Dulu ada sembahyang hajat dilakukan di sebuah stadium di Kota Bharu mendoakan PAS mengantikan UMNO. Kuasa Allah menentukan segala. Kini 2015, bukan PAS mengantikan UMNO sebaliknya PAN mengantikan PAS. - sumber ulasan dari CTS.

PS: Betul la kata perumpamaan semalam. Yang 'Hijau' diorang buang, yang 'Oren' dibuat makan. Tapi yang 'Oren' tu kena ingat. Akhirnya nanti, diorang akan jadi 'Coklat Taik' jugak!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.