Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KAK MIDAH PULAK NAK SERTAI PKR???

SEMUT HITAM
KAK MIDAH PULAK NAK SERTAI PKR???
Amboi!!! Bukan main lagi puak - puak Pakatan Haramjadah tu nak 'Cover Line' sampai tahap sanggup menjaja cerita yang bukan - bukan untuk menutup kemaluan mereka sendiri.

Dek kerana terlalu 'ghairah' bila Si Saifuddin tu buat keputusan untuk keluar parti dan menjadi ahli PKR, makin menjadi - jadi pulak Pembohongan yang dilakukan oleh puak - puak PKR tu.

Jika sebelum ini, Si Rafizi tu buat dakwaan KONONnya ramai lagi pemimpin UMNO peringkat pertengahan yang akan mengikut jejak langkah Si Saifuddin tu dan meninggalkan parti.

Bahkan ada juga yang buat cerita KONONnya ada seribu orang pengikut setia Si Saifuddin tu dalam UMNO akan turut serta mengambil tindakan keluar dari parti secara beramai - ramai.

Walhal dakwaan tu hanya sekadar omongan kosong semata - mata kerana semua orang pun sedia maklum bahawa Si Saifuddin tu bukannya ada pengikut seramai itu. Yang pernah kerja dengan dia pun lari.

Kali ini, puak - puak PKR tu tampil pulak dengan cerita bohong dengan mendakwa KONONnya ada pemimpin Wanita UMNO Perak pulak yang akan mengambil tindakan keluar parti.

Berita mengenai tindakan pemimpin Wanita UMNO tu telah didedahkan oleh Pengerusi PKR Perak, Muhammad Nur Manuty dalam satu kenyataan yang dilaporkan dalam laman media hari ini.
“Saya tak berani nak jamin sama ada akan terjadi atau sebaliknya. Tapi Presiden ada hubungi saya dua bulan lalu dan beritahu ada seorang tokoh Wanita Umno Perak nak sertai PKR.
“Mungkin pada ketika ini perbincangan dua hala sedang berlangsung antara Presiden dan pimpinan tersebut,” katanya.
Ekoran khabar angin yang disebarkan, maka nama Kak Midah menjadi sebutan dikalangan pengguna - pengguna laman media rentetan beberapa kenyataan yang dikeluarkan sejak akhir - akhir ini.

Terutamanya mengenai isu 1MDB serta kepimpinan yang diterajui oleh YAB Perdana Menteri pada hari ini. Malah, Kak Midah juga turut dilihat sebagai diantara pemimpin Pro Mahathir.

Walaubagaimana pun, khabar angin tu jika dilihat dari satu sudut pun dah nampak sangat menipunya. Apatah lagi hubung kaitnya dengan nama Kak Midah selaku pemimpin Wanita yang dimaksudkan.

Mana tidaknya. Si Mad Nor Manuty tu pun dengar cerita tu dari Wan Azizah yang sebelum ini dah banyak kali KANTOI cakap berbelit - belit. Jadi, macam mana orang nak percaya dengan berita yang disebarkan? Kalau dah dasar Penipu tu, maka Penipu la jugak!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.