Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SKANDAL AHLI DAPigs DENGAN KEKASIH HANGAT!!!

SEMUT HITAM
SKANDAL AHLI DAPigs DENGAN KEKASIH HANGAT!!!
Pendedahan yang dibuat semalam berhubung dengan seorang Ahli DAPigs yang pergi bercuti bersama - sama kekasihnya, masih tiada sebarang respon yang diterima dari mereka yang terlibat.

Mungkin dia tengah 'seronok' bercuti kot. Maka sebab itulah tiada sebarang respon yang diberikan setakat hari ini. Namun, pendedahan itu tetap membangkitkan persoalan dikalangan rakyat.


Sekiranya pendedahan yang dibuat itu benar, maka memang sah la puak - puak DAPigs ni Anti Islam. Atau, setidak - tidaknya mereka mempraktikkan Islam Liberal dikalangan ahli - ahlinya.

Kalau sebelum ini pun, dah ada dah seorang Ahli DAPigs yang pernah kantoi dengan suami orang apabila gambar 'Aksi Panas' kemesraan diantara mereka disiarkan didalam laman media sosial.

Panas jugak Si Ahli DAPigs dan salah seorang pemimpin DAPigs tu dibuatnya. Puas jugak la diorang nak menafikan pendedahan yang dibuat sampai terpaksa mengugut nak ambik tindakan.

Tapi kemudian, takde jugak sebarang tindakan undang - undang yang diambil oleh mereka yang terlibat terhadap pihak yang mendedahkan 'Aksi Manja' mereka didalam laman media sosial tu.

Kalau tengok pada gaya Si Ahli DAPigs tu, memang nampak sangat la yang dia mempraktikkan amalam Islam Liberal melalui penampilan dan juga pakaian yang dia pamerkan.

Mungkin jejak langkah itu yang menjadi ikutan sorang lagi Ahli DAPigs tu kot. Bahkan sebelum ini pun, kita ada juga dengar cerita Ahli DAPigs tu dengan seorang lagi pemimpin Pakatan.

Walaupun pemakaian Si Ahli DAPigs yang sedang hangat bercinta dan bercuti dengan kekasih dia di Pulau Lombok tu lain dari Ahli DAPigs yang pernah kantoi sebelum ini, itu tidak membatasi amalan Liberal mereka. Dan perkara itu yang kita kesalkan!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.