Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENAPA SIVARASA DIAM BILA KADAR TOL NAIK!!!

SEMUT HITAM
KENAPA SIVARASA DIAM BILA KADAR TOL NAIK!!!
"Naik Sikit Saja... apa mau bising?"
Heh! Puak - puak Pakatan Haramjadah ni memang suka menyalak tak tentu arah dan meroyan macam orang hilang akal walaupun perkara tu takde kaitan lansung dengan mereka sendiri.

Sudah la diorang sendiri kantoi cuba nak mengelirukan rakyat dengan dakwaan KONONnya pihak Kerajaan memungkiri janji untuk tidak menaikkan kadar tol sekiranya menang dalam Pilihan Raya Umum yang lalu.

Dan dalam masa yang sama, sibuk pulak diorang nak memaki hamun bila kadar tol tu dinaikkan baru - baru ini oleh pihak konsesi, terutamanya didalam kawasan sekitar Kuala Lumpur.

Yang lebih menghairankan kita ialah, kenapa mereka yang duduk jauh dikawasan perkampungan serta pekan - pekan yang takde kena tol pun ikut sama meroyan macam orang hilang akal?

Sebelum diorang nak meroyan tak tentu arah tu, baik diorang buat kajian dulu secara terperinci. Takut nanti ada pulak yang hilang kemaluan dek kerana kuat sangat nak memaki hamun orang lain.

Meh kita tengok salah satu syarikat konsesi lebuhraya yang telah menaikkan kadar tol sebelum ini. Rasa - rasa korang kenal tak mamat yang menjadi Ahli Lembaga Pengarah SPRINT ni?
Nah! Sekarang kita cabar pulak Macai - Macai Pakatan terutamanya dari kalangan puak - puak PKR desak Si Sivarasa tu agar syarikat konsesi dia menurunkan semula kadar tol tersebut. Jangan diorang setakat pandai jadi Anjing dan menyalak kat orang lain tak tentu arah!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.