Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KONFIRM! KHALID JUGAK YANG AKAN DIPERSALAHKAN!!!

SEMUT HITAM
KONFIRM! KHALID JUGAK YANG AKAN DIPERSALAHKAN!!!
Percaya atau tidak, tapi kemungkinan itu berlaku tetap ada. Paling tidak, Si Menteri Besar Selangor tu akan memberikan alasan Longkang seperti itu untuk menutup kemaluan diri dia sendiri.

Jika selama hari ini, semua desakan dan bantahan yang dibuat oleh rakyat terhadap projek yang telah diluluskan oleh Rejim Pakatan Selangor tu diletakkan diatas bahu Si Khalid Ibrahim tu.

Hanya itu je caranya Si Menteri Besar Selangor tu menjalankan tugas dan amanah yang telah diberikan kepada dia walaupun kaedah itu jelas membuktikan yang dia Tidak Bertanggungjawab.

Maka kali ini, tak mustahil sekiranya Si Menteri Besar Selangor tu bagi alasan yang sama apabila rakyat di Selangor membantah projek pembinaan kondominium The Lourve di Kajang. 

Paling tidak, Si Menteri Besar Selangor tu akan salahkan Khalid Ibrahim dan mendakwa projek itu telah diluluskan sewaktu dia menjadi Menteri Besar. Macam la Si Menteri Besar Selangor tu takde kuasa untuk membatalkan projek tersebut!!!
KAJANG: Menteri Besar Selangor, Mohamed Azmin Ali didesak supaya membatalkan segera kelulusan yang telah diberikan bagi pembinaan kondominium mewah, The Louvre, setinggi 36 tingkat di Kajang. Desakan itu dibuat oleh penduduk dan Persatuan Ibu Bapa dan Guru (PIBG) Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA) Maahad Hamidiah kerana mendakwa berlaku penipuan ketika pemaju mendapatkan kelulusan pelan pembangunan projek terbabit daripada Majlis Perbandaran Kajang (MPKj). Yang Dipertua (PIBG) Sekolah Menengah Kebangsaan Agama (SMKA) Maahad Hamidiah, Jazlan Ahmad berkata, satu petisyen telah dibuat untuk meminta Azmin membantu penduduk dan pihak SMKA membatalkan kelulusan itu. “Setakat ini sudah 40,000 orang telah menandatangani petisyen oleh penduduk di sekitar Bandar Bangi Baru, badan-badan bukan kerajaan (NGO), ibu bapa dan pelajar SMKA. “Petisyen itu dibuat agar pihak berkuasa serta kerajaan negeri campur tangan dalam membatalkan projek itu. Kita akan hantar petisyen itu selewat-lewatnya minggu hadapan,” katanya kepada pemberita dalam satu sidang media bersama penduduk Bandar Baru Bangi pada Jumaat. 
Sebelum itu, seramai 200 peserta hadir dan terlibat dalam demontrasi bantahan pembinaan kondominium The Louvre.

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.