Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

LONDEH-MELONDEH PAS DAN DAPigs BERTERUSAN!!!

SEMUT HITAM
LONDEH-MELONDEH PAS DAN DAPigs BERTERUSAN!!!
Memang respect betul dengan tindakan yang dilakukan oleh Presiden PAS ni. Dia lansung tak mempedulikan semua kritikan dan pendedahan yang dibuat oleh Si Husam Musa tu sebelum ini.

Sebaliknya, Presiden PAS ni hanya memfokuskan kepada membongkar semua Pengkhianatan yang telah dilakukan oleh DAPigs sepanjang mereka didalam Pakatan Haramjadah tu.

Kali ini, Si Hadi Awang tu mendedahkan bahawa DAPigs telah memungkiri perjanjian yang dibuat berhubung isu perlaksanaan Hukum Hudud yang dipersetujui oleh mereka sebelum ini.

Menurut kata Si Hadi Awang tu lagi, ketiga - tiga pihak dalam Pakatan sebelum ini sudah bersetuju untuk memberikan hak kepada Rejim PAS Kelantan bagi melaksanakan hudud di negeri itu.

Persetujuan itu pula telah diikat dengan tanda tangan bersama yang ditandatangani bersama antara beliau sendiri mewakili PAS, Anwar Ibrahim (PKR) dan Lim Kit Siang (DAP).
“Akhirnya dia bersetuju buat kenyataan bersama. Itu hak Kelantan. Adapun DAP tak setuju, itu hak DAP.Ikut pandai kamu lah, itu hak kamu, itu maknanya.“Nak laksana syariat, ini hak Kelantan. Dia setuju dan tanda tangan surat. Saya ‘sign’. Datuk Seri Anwar ‘sign’. Lepas itu Lim Kit Siang pun ‘sign’ surat itu. Disebar dalam surat khabar beberapa tahun dulu.“Tiba-tiba sampai masa kemuncak, kita nak bawa di Kelantan, dia (DAP) bantah lagi. Dia buat satu langkah yang keras, kalau sekiranya kita bawa juga, dia nak keluar dari Pakatan Rakyat. (kita) kata keluarlah, keluar. Kita tegas dengan pandangan kita,”kenyataan Hadi yang dipetik sumber Harakah didedahkan semula oleh Iszuree Ibrahim.
Iszuree yang dipecat daripada semua jawatan dalam kerajaan tempatan di Pulau Pinang pada September 2014 berkata inilah wajah sebenar DAP menentang dakwa Islam termasuk di Sarawak.
“Mereka (DAP) menentang dengan memecat wakil Ahli Majlis PAS dalam Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP) sebab kami menentang kedai judi cyber, menentang kelulusan lesen Kedai-kedai hiburan pub, disko yang berleluasa di Pulau Pinang, menentang kelulusan kedai-kedai hiburan permainan ala judi.“Alasan mereka ialah ia menjejaskan pengundi mereka yang merupakan tokey-tokey untuk cari makan. Apakah kesannya kepada masalah sosial masyarakat di Pulau Pinang?" soal Iszuree.
Pokok pangkalnya, puak - puak DAPigs ni memang sejak dari dulu lagi tak boleh nak dipercayai. Diorang ni bukan sahaja terdiri dari kalangan pemimpin - pemimpin HIPOKRIT dalam Politik. Tapi diorang ni juga puak Kafir Harbi yang jelas menentang Islam!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.