Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TUDUH HAMIL, EMMA MAEMBONG BAKAL SAMAN!!!

SEMUT HITAM
TUDUH HAMIL, EMMA MAEMBONG BAKAL SAMAN!!!
Sebelum ini, media hiburan pernah kecoh bila isu Emma Maembong disangka hamil kerana beli alat ujian kehamilan untuk kakaknya Yaya Maembong.. Kalau ikutkan perkara ini dah berlaku 5 bulan yang lalu..

Entah macam mana baru minggu ini kisah itu timbul semula.. Disebabkan itu banyak pihak dah memberi tanggapan negatif pada Emma.. Ramai yang mempersoalankan alat ujian kehamilan yang dibeli Emma..

Antara soalan yang sering diajukan ialah ‘Kakak dah mengandung 5 bulan, baru sekarang nak beli alat ujian kehamilan ke? Beli untuk diri sendiri sebenarnya tu’..

Disebabkan itu, keluarga Emma akan mengambil tindakan undang-undang terhadap penulis yang membuat laporan berkenaan.. Maklumlah perkara macam ini dah melibatkan maruah Emma dan keluarganya..
“Memang ikutkan ini berkaitan maruah. Saya memang kecewa. Malah keluarga saya juga marah. Keluarga mahu mengambil tindakan undang-undang dalam soal ini memandangkan mereka mahu nama saya dibersihkan, tetapi buat masa sekarang saya serahkan kepada keluarga sahaja”“Membayangkan saya sendiri kenal pihak yang menulis kisah ini, memang saya tidak sampai hati,” katanya..
Ala relek la Emma, baru kena sikit ja ni.. Miss A harap Emma dan keluarga dapat bersabar.. Artis lain kena fitnah lagi teruk sampai didakwa sudah meninggal dunia.. Macam dok minta ja artis-artis tu mati cepat tau.. Asam garam menjadi artis, macam-macam la kena hadap..

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.