Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KALAU DAH "KANTOI" KENAPA TAKUT NAK SAMAN!!!

SEMUT HITAM
KALAU DAH "KANTOI" KENAPA TAKUT NAK SAMAN!!!
Herankan? Bila dah kantoi pun dia masih tak berani nak ambik tindakan sedangkan dia sendiri tau siapa yang sebarkan cerita tu sebelum ini. Soalnya, kenapa dia tak nak ambik tindakan?

Dan yang lebih mengherankan, kenapa dia tetiba je jadi "TAKUT" sedangkan apa yang dinyatakan sebelum ini mendapat sambutan yang positif, terutama dikalangan orang Melayu sendiri?

Adakah ianya menjadi satu Dosa Besar sekiranya PAS dan UMNO saling maaf memaafkan diantara satu dengan yang lain demi menjamin kepentingan perpaduan dikalangan Umat Islam?

Malah persoalan yang dibangkitkan dalam artikel Dr. MiM berkaitan dengan isu yang sama ini juga wajar diberikan perhatian dan memerlukan penjelasan dari pihak yang berkenaan:
Cuma yang menghairankan MiM ialah kenapa Setiausaha Agung PAS ini perlu buat U-turn dan menafikan satu kenyataan yang sebenarnya di pandang positif oleh rakyat terutamanya umat Islam di negara ini. 

Siapakah yang mendesak beliau supaya buat U-turn? Tambahan pula, puak mesra DAP sudah dinyahkan daripada parti PAS. 


Beliau juga tidak perlu lagi menjaga hati pemimpin-pemimpin DAP chauvinis yang sebelum ini telah menendang jauh-jauh parti PAS dan turut menghina dan menjatuhkan maruah Presiden PAS.
Pokok pangkalnya, kalau betul laporan yang disiarkan oleh media yang berkaitan adalah tidak benar, saman la!!! Kenapa pulak dia setakat nak menafikan dakwaan yang dibuat tanpa mengambil apa - apa tindakan? Takkan nak ambik tindakan itu pun dia TAKUT!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.