Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAHFUZ KANTOI, KHALID HANYA TERSENYUM LEBAR???

SEMUT HITAM
MAHFUZ KANTOI, KHALID HANYA TERSENYUM LEBAR???
Sama spesis dan sengkatan dengan Nurul Izzah, Nizar Lilin serta Tian Chuak jugak rupanya Si Mahfuz Bean ni. Kiranya, tak payah susah - susah nak ada ilmu tinggi untuk jadi Kaki Fitnah ni rupanya.

Cukup setakat 'Lulus SRP' pun dah boleh jadi Kaki Fitnah demi nak memburukkan imej serta nama baik orang lain. Jadi, tak heran la kalau puak - puak Pakatan ni suka tabur fitnah belaka.

Dalam laporan media hari ini, mahkamah telah memerintahkan agar Si Mahfuz Bean tu membayar sebanyak RM 200 ribu kepada Datuk Dr. Hassan Ali kerana telah menabur fitnah.
KUALA LUMPUR - Bekas Naib Presiden Pas, Datuk Mahfuz Omar diperintah oleh Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur hari ini membayar ganti rugi RM200,000 kepada bekas Presiden Jalur Tiga Malaysia (Jati), Datuk Dr Hasan Mohamed Ali.


Ia berhubung dakwaan kononnya bekas Exco kerajaan negeri Selangor dan bekas Pesuruhjaya Pas Selangor itu menerima tajaan atau sumbangan daripada Umno- Barisan Nasional (BN) dan Kementerian Belia dan Sukan (KBS) dalam setiap siri ceramahnya, tiga tahun lalu. - seterusnya...
Kita ingatkan Si Mahfuz Bean ni dok sibuk fikir ke 'Perut' dia je. Sebab setiap kali dia bukak mulut je, mesti cerita pasal 'Makan'. Mungkin sebab dia sendiri yang suka 'Makan Keliling' kot.

Tapi, dek kerana nak tutup kemaluan diri dia sendiri, mungkin sebab itulah dia menabur fitnah terhadap orang lain dan membuat dakwaan kononnya orang tu mendapat habuan dari pihak yang tertentu.

Cuma yang herannya, kenapa Si Mahfuz Bean tu sorang je yang KANTOI sedangkan saman yang difailkan oleh Datuk Hassan Ali sebelum ini turut melibatkan Si Khalid Samad tu sekali?
"Tuduhan-tuduhan yang dilemparkan oleh kedua-dua ahli Parlimen Pokok Sena (Mahfuz) dan Shah Alam (Khalid) adalah berniat jahat, tidak berasas dan ditimbulkan sebagai sesuatu yang dirancang bagi memburukkan nama baik saya, JATI yang saya tubuhkan dan sekaligus cuba untuk merosakkan karier politik saya," katanya dalam sidang media di kediamannya, di sini - (Sinar Harian: 8 Mei 2012).
Adakah Si Khalid Samad tu hanya sekadar nak 'Lepas Tangan' dan membiarkan Si Mahfuz Bean ni sorang je yang pikul segala dosa yang telah mereka sama - sama taburkan sebelum ini?

Inilah penyakit yang masih ada pada puak - puak Haramjadah ni. Nampak gayanya diorang masih lagi tak reti nak bezakan soal Halal Haram. Sebaliknya, diorang lebih suka 'Membunuh' sesama saudara mara dia sendiri!!! Bila dah kantoi, tak tau malu pulak tu!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.