Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MUNGKIN BAGI WAN AZIZAH, PAN LEBIH "FAMOUS"!!!

SEMUT HITAM
MUNGKIN BAGI WAN AZIZAH, PAN LEBIH "FAMOUS"!!!
Kalau ikut apa yang ditakrifkan oleh Si Wan Azizah tu sebelum ini, maka sudah pasti dia akan kata yang parti pimpinan Si Mat Sabu ni 'Famous' dikalangan penduduk - penduduk di Sarawak.

Jika sebelum ini, Si Wan Azizah tu selamba badak je buat dakwaan atas arahan puak - puak DAPigs mendakwa kononnya PAS tidak diberikan kerusi dalam Pilihan Raya Negeri kerana kurang dapat sambutan.

Kot Si Wan Azizah tu ingat, puak - puak yang menyertai parti pimpinan Si Mat Sabu ni ada sambutan ke di Sarawak? Baru tubuh tak sampai setahun jagung, ada hati nak tawan Sarawak?
KUALA LUMPUR - Parti Amanah Negara (Amanah) berkemungkinan akan bertanding dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) Sarawak sekalipun berdepan dengan laluan sukar.Pengarah Komunikasi Amanah, Khalid Samad berkata sekalipun pihaknya mengetahui kesukaran yang dihadapi namun ia dilihat bukanlah penghalang kepada parti berkenaan.Menurutnya, bertanding pada PRN Sarawak adalah alternatif yang ada sekiranya Pakatan Harapan (PH) ingin benar-benar membawa perubahan dalam negara.“Soal susah bukan alasan yang kukuh untuk kita tidak tubuh Amanah dan bersaing dengan Pas itu sendiri serta sudah ada keperluan ambil alih peranan Pas dalam pakatan pembangkang.
“Saya tak nampak apa yang nak dikeluhkan dan kita kena buat apa yang perlu dibuat dan soal pembahagian kerusi masih belum dibincangkan,” katanya kepada The Rakyat Post, hari ini.
Jadi, kita nak dengar jugak la apa ulasan yang akan diberikan oleh Si Wan Azizah tu mengenai kenyataan yang dibuat oleh wakil PAN ni. Adakah dia akan menyokong kenyataan tersebut? 

Atau, adakah Si Wan Azizah tu hanya akan berdiam diri dan tak berani nak berikan komen? Kalau setakat pandai ikut telunjuk DAPigs dan buat dakwaan terhadap PAS je, baik tak payah berlakon la!!! Nampak sangat dia pun dah jadi Boneka DAPigs jugak!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.