Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GUAN ENG MASIH KECUT BUAH KERANDUTNYA!!!

SEMUT HITAM
GUAN ENG MASIH KECUT BUAH KERANDUTNYA!!!
Dah masuk minggu yang ke berapa pun, kita dah lupa. Tapi apa yang pasti, Si Tokong DAPigs tu masih lagi tidak mengambil tindakan sepertimana yang diperkatakan sebelum ini.

Walaubagaimana pun, Si Tokong DAPigs tu tidak menafikan yang dia mengenali Mohamed Razali Abdul Rahman. Sebaliknya, menafikan dakwaan yang dibuat bahawa Mohmed Razali adalah bekas pegawai khasnya.
“Saya ingin mengatakan bahawa ini adalah fitnah jahat oleh parti PAS yang mereka petik bahawa Razali adalah bekas pegawai saya.“Beliau (Razali) tidak pernah menjadi pegawai (saya), diambil bekerja dalam apa-apa jawatan,”katannya kepada pemberita semalam.
IRONIKnya, Si Tokong DAPigs tu mengambil masa lebih kurang 10 hari untuk menjawab pendedahan yang dibuat oleh Pengarah Pusat Penyelidikan PAS yang merumuskan pendedahan yang pernah diutarakan oleh Mohamed Razali.

29 Disember tahun lalu Dr Mohd Zuhdi merumuskan tiga isu penting Mohamed Razali seperti berikut :
1. Pakar perisikan Israel terlibat untuk melatih G17 atau kumpulan seramai 17 orang pakar strategi DAP yang diketuai oleh Tony Phua, yang mana saudara Mohamed Razali mengakui beliau adalah bekas anggota kumpulan itu.2. Sejak menjawat jawatan Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng kerap ke Singapura bertemu dengan wakil kedutaan Israel, dan saudara Mohamed Razali antara yang mengambil maklum urusan pertemuan tersebut.3. DAP didakwa ditawarkan dana PRU ke 13 sebanyak USD 300 juta oleh Israel, dan seterusnya Mohamed Razali mendakwa sebuah pengkalan tentera Israel baru akan diwujudkan di Port Dickson sebagai balasan jika DAP berjaya menguasai Putrajaya. - seterusnya...
Selain menafikan jawatan Mohamed Razali secara spesifik, jawapan Lim seterusnya hanya bercorak umum dan mempunyai kecenderungan untuk mengalih isu dengan menyerang pihak lain.

Apa yang jelas, tindakan Si Tokong DAPigs tu membuktikan bahawa dia hanya sekadar pandai memberikan alasan bertaraf Longkang tetapi TAKUT nak ambik tindakan yang sewajarnya. Sampai hari ini, Si Tokong DAPigs tu TAKUT nak saman Razali!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.