Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAHFUZ BEAN TAK PANDAI JAGA HATI WANITA!!!

SEMUT HITAM
MAHFUZ BEAN TAK PANDAI JAGA HATI WANITA!!!
Fuh!!! Memang hebat penangan Si Mahfuz Bean ni rupanya. Sampai tahap ada wanita yang berjaya dikecewakan. Dan lebih hebat, kekecewaan terhadap Si Mahfuz Bean itu dinyatakan secara terbuka.

Semuanya kerana perangai Haramjadah yang ditonjolkan oleh Si Mahfuz Bean tu yang buat wanita tu berasa kecewa. Patah hati dia dengan perangai Haramjadah yang ditonjolkan oleh Si Mahfuz Bean tu.

Jika sebelum ini, Si Mahfuz Bean tu beria - ia benar nak masuk campur dalam urusan yang berkaitan dengan konflik kepimpinan UMNO di Negeri Kedah. Walhal, dia takde kaitan pun.


Yang membuatkan kita rasa heran, kenapa baru sekarang Si Mahfuz Bean tu nak sibuk berbicara soal jawatan Menteri Besar Kedah tu? Kenapa sebelum ini dia tak pernah bersuara pulak?

Sewaktu PAS mentadbir Negeri Kedah, perkara yang sama juga pernah berlaku dimana wujudnya kelompok dari kalangan parti itu mendesak agar jawatan Allahyarham Tan Sri Azizan Razak digugurkan.

Kenapa pada ketika itu, Si Mahfuz Bean tu lansung tak bersuara tetapi sebaliknya dia hanya mendiamkan diri dan berpeluk tubuh tanpa berkata sepatah perkataan sekali pun berhubung isu tersebut?

Yang lebih teruknya, bukan Si Mahfuz Bean tu tak tau Allahyarham Tan Sri Azizan Razak tu sakit tenat. Tapi dia biarkan Allayarham menjadi mangsa serangan 'Jijik' dari kalangan pemimpin PAS.

Jadi, tak heran la ada wanita kata dia kecewa bila Si Mahfuz Bean tu 'Baru Sekarang' nak bersuara mengenai isu berkaitan dengan konflik kepimpinan yang berlaku. Sedangkan sebelum ni, dia diam je.
"Saya ingin mengambil kesempatan ini untuk menyatakan persetujuan saya dengan kenyataan Mahfuz bahawa statutory declaration (SD) hanyalah satu dokumen bernilai seperti kertas tandas."Namun, saya agak kecewa beliau hanya menyuarakan pendapatnya sekarang dan bukan ketika PKR mengeluarkan dokumen yang sama ketika menyokong Wan Azizah sebagai Menteri Besar Selangor," jelas Faekah Husin.
Kesimpulannya, apa yang dilakukan oleh Si Mahfuz Bean tu membuktikan bahawa dia hanya sekadar nak jadi 'Batu Api' ditengah - tengah konflik kepimpinan yang berlaku ketika ini. 

Sedangkan kemelut yang berlaku dalam parti dia pun dia buat tak tau, inikan pulak parti orang lain dia nak sibuk!!! Hakikatnya, Si Mahfuz Bean tu hanya sekadar nak menjaga kepentingan Politik Peribadi dia sendiri je. Bukannya dia nak jaga rakyat!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.