Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WAN AZIZAH DAH JUMPA JAM OMEGA???

SEMUT HITAM
WAN AZIZAH DAH JUMPA JAM OMEGA???
Wah!!! Menggeletar kepala lutut serta seluruh tubuh badan dan terasa geli dihujung ginjal bila membaca kenyataan yang dibuat oleh Si Wan Azizah ni. Memang betul - betul menggemparkan.

Dalam satu kenyataan yang didedahkan hari ini, Si Wan Azizah tu kata puak - puak Pakatan Haprak tu akan mendedahkan satu 'Dokumen Penting' berkaitan Kerajaan dalam masa terdekat.
SHAH ALAM - Pakatan Harapan dalam satu kenyataan terbaharu berkata, pihaknya akan mengumumkan dokumen penting yang akan merapatkan saf kepimpinan untuk menumbangkan Umno-Barisan Nasional menerusi jalan pilihan raya.Presiden PKR, Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail berkata, beliau percaya dokumen tersebut akan menjadi asas penting yang membuktikan PKR serta parti-parti komponen Pakatan Harapan mampu menggalas tanggungjawab untuk menerajui kerajaan."Ayuh, bersiap kita untuk bekerja lebih kuat pada tahun baru ini!," katanya dalam perutusan Tahun Baharu 2016.Wan Azizah dalam kenyataan sama turut menggesa masyarakat berdoa dan terus istiqamah dalam perjuangan menegakkan keadilan menjelang tahun baharu.
"Pada masa yang sama, saya menggesa semua pihak, tidak kira parti politik mana sekalipun, yang masih sayang dan cintakan negara serta mengidamkan sebuah Malaysia yang lebih adil dan baik untuk semua, untuk bersama-sama dalam gagasan besar membawa perubahan," katanya.
Ceh! Ingatkan apa sangat la yang digemparkan oleh Si Wan Azizah tu. Kalau setakat nak dedahkan 'Dokumen Penting' tu takde la gempar mana sangat pun sebenarnya. Tau dah semua tu wayang belaka.

Kot selama hari ini pun, puak - puak Pakatan Haramjadah tu selalu jugak kata yang diorang ada 'Dokumen Penting'. Tapi bila suruh didedahkan satu persatu, sampai ke sudah takde apa pun.

Contohnya macam '7 Kotak' yang didakwa dimiliki oleh Si Ketua Penipu tu sebelum ini. Sampai hari ni, satu kotak pun belum dibuka. Bila orang tanya, diorang kata dah bukak. Cuma tak diambil peduli.

Memang begitu la caranya puak - puak Pakatan Haprak tu cuba nak menipu rakyat dengan membuat dakwaan kononnya diorang ada 'Dokumen Penting' dan sebagainya. Tapi bila tiba masanya, hapah pun tarak.

Kot kalau Si Wan Azizah tu kata yang dia dah berjaya jumpa Jam Omega milik suami dia yang didakwa hilang sewaktu pendedahan video Chinadoll Si Ketua Penipu tu tahan jugak. Yang tu baru betul - betul boleh jadi cerita GEMPAR!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.