Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

WAN AZIZAH DALAM "KERINDUAN"!!!

SEMUT HITAM
WAN AZIZAH DALAM "KERINDUAN"!!!
Heh! Memang pelik betul tengok perangai Haramjadah puak - puak Pakatan Haprak ni. Kalau dulu, bukan main lagi diorang ludah. Sekarang, diorang pulak yang beria - ia 'Rindu - Rinduan'.

Dan yang paling herannya, Si Wan Azizah ni bukannya 'Rindu' pada suami dia yang sedang meringkuk kat dalam penjara kerana didapati bersalah meliwat bekas pembantu peribadi dia sendiri.

Sebaliknya, Si Wan Azizah tu 'Rindu' pada Bekas Peguam Negara (AG), Tan Sri Abdul Ghani Patail yang sebelum ini telah bersara wajib kerana umurnya yang sudah menjangkaui 66 tahun.

Tapi, tindakan yang dilakukan oleh Si Wan Azizah ni cukup mengelirukan dengan memberikan gambar seolah - olah Tan Sri Abdul Ghani tu 'Ditukar' dan bukannya dia bersara wajib.

Kata Si Wan Azizah, sekiranya Tan Sri Abdul Ghani tidak 'Ditukar', mungkin hasil keputusan terhadap siasatan berhubung isu Dana berjumlah RM 2.6 billion itu akan berbeza.
“Di Malaysia ini memang banyak yang kita tidak akan faham. Apabila Peguam Negara ditukar perkara seperti ini dijangkakan.
“Kalau tidak digantikan Peguam Negara sebelum ini, mungkin hasilnya lain,” katanya dalam sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat Pakatan Harapan di Parlimen di sini.
Memang betul la kata Si Wan Azizah tu. Di Malaysia ni memang banyak benda yang kita tak faham. Bukan setakat Tukar jawatan Peguam Negara je. Tapi tahap mentaliti Pembangkang pun pelik.

Mana tidaknya. Orang yang didapati bersalah kerana meliwat bekas pembantu peribadi dia dengan bukti yang sah berserta saksi didalam mahkamah pun dianggap sebagai 'Pejuang Keadilan'.

Yang kuat Menipu dan Menabur Fitnah tu jugak yang diorang suka. Jadi, memang banyak benda berlaku di Malaysia ni kita tak faham. Anak tabur fitnah terhadap calon lawan pun Si Wan Azizah tu boleh buat - buat tak nampak!!! Jadi, tak payah la dia nak heran sangat!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.