Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DANA 1.2 BILLION DAPigs MASIH DIAM!!!

SEMUT HITAM
DANA 1.2 BILLION DAPigs MASIH DIAM!!!
Nampak gayanya puak - puak DAPigs tu masih lagi tercari - cari buah kerandut diorang untuk menjawab isu berkaitan dengan Dana sebanyak RM 1.2 billion yang didakwa sebelum ini.

Sehingga artikel ini ditulis, puak - puak DAPigs tu masih lagi enggan mengambil tindakan terhadap Bekas Pegawai Khas Si Lim Guan Eng tu bagi menafikan dakwaan yang telah dibuat.

Soalnya, kenapa DAPigs masih takut nak ambik tindakan tersebut? Kenapa diorang takut nak memfailkan saman dan heret Mohamed Razali tu ke mahkamah kerana menabur fitnah?

Takkan la puak - puak DAPigs tu hanya sekadar nak mengharapkan rakyat terima penafian kosong yang dibuat sebelum ini dan melupakan terus dakwaan yang telah dibuat secara terbuka?

Walhal, isu yang dibangkitkan oleh Bekas Pegawai Khas Guan Eng tu bukannya baru sehari dua. Tapi ianya dah memakan masa lebih daripada 5 tahun. Itu pun DAPigs masih tak dapat nak jawab.

Jika sebelum ini, bukan main lagi puak - puak DAPigs tu berkokok kata diorang nak ambik tindakan terhadap pihak yang mendedahkan isu tersebut kepada umum. Tapi, sampai hari ni, takde tindakan pun yang dibuat.

Adakah pada ketika itu DAPigs hanya bikin GEMPAK nak ambik tindakan hanya semata - mata kerana yang telah membangkitkan semula isu tersebut terdiri dari kalangan pemimpin PAS?

Adakah DAPigs sebenarnya berhasrat nak saman pemimpin PAS tersebut tetapi terbantut sebab isu itu pada asalnya telah dibangkitkan oleh Bekas Pegawai Khas Si Guan Eng tu sendiri?

Adakah kemungkinan besar DAPigs takut nak ambik tindakan tersebut kerana mereka tau yang Si Mohamed Razali tu masih ada banyak rahsia mengenai hubungan mereka dengan Israel?

Pokok pangkalnya, tindakan DAPigs yang hanya sekadar mendiamkan diri dan mengharapkan rakyat lupa dengan dakwaan yang telah dibuat pasti akan memakan diri mereka juga akhirnya. Jangan diorang ingat rakyat ni mudah lupa!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.