Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DANA 1.2 BILLION TU DUIT ISRAEL, BUKAN DUIT RAKYAT!!!

SEMUT HITAM
DANA 1.2 BILLION TU DUIT ISRAEL, BUKAN DUIT RAKYAT!!!
Hahaha!!! Itu je alasan bertaraf Longkang yang mampu diberikan oleh Macai - Macai Penjilat Bontot puak - puak DAPigs bila ditanya kenapa isu berkaitan 1.2 billion Dana dari Israel tu.

Diorang yang selama hari ini dok sibuk mempersoalkan mengenai Dana Politik sebanyak 2.6 billion didakwa masuk akaun peribadi Datuk Seri Najib, tapi masih lagi GAGAL menjawab isu 1.2 billion Dana Israel.

Setiap kali soalan itu diajukan kepada mereka, maka alasan - alasan yang diberikan pasti cukup meloya untuk kita mendengarnya, persis seumpama budak sekolah tadika yang baru belajar ABC.

Hari - hari diorang sibuk mendesak pihak Kerajaan menjelaskan mengenai isu 2.6 billion tu. Bila pelbagai pihak tampil memberikan penjelasan, Macai Penjilat DAPigs ni masih tak puas hati lagi.

Walaupun sebelum ini pihak SPRM mengumumkan tiada kaitan salahlaku berkaitan dengan dana sebanyak 2.6 billion tu, puak - puak Penjilat Bontot DAPigs ni tetap tak boleh terima.

Malah apabila Peguam Negara menjelaskan bahawa dana tersebut adalah merupakan derma dari keluarga DiRaja Arab Saudi, Macai Penjilat Bontot DAPigs ni tetap terus meroyan.

Berguling - guling diorang mendesak agar isu berkaitan dengan Dana 2.6 billion tu dijelaskan. Padahal, perkara tu dah diberi penjelasan. Diorang je yang masih BEBAL enggan menerima kenyataan.

IRONIKnya, isu berkaitan dengan Dana 1.2 billion yang didakwa diberikan oleh puak - puak Zionist Yahudi tu, tak nak pulak diorang jelaskan kepada rakyat sama ada ianya benar atau pun tidak.

Sebaliknya, Penjilat Bontot DAPigs tu hanya mendiamkan diri dan tidak berbunyi walau sepatah pun mengenai isu 1.2 billion Dana Israel tu. Takut sangat diorang dengan puak - puak DAPigs tu.

Soalnya, adakah benar dakwaan yang dibuat oleh Bekas Pegawai Khas Lim Guan Eng tu? Betul ke DAPigs dapat duit sebanyak 1.2 billion dari Israel bagi menghadapi Pilihan Raya Umum yang lalu?

Dari pendedahan yang dibuat, katanya Israel memberikan Dana sebanyak 1.2 billion tu melalui rakan sekutu mereka di Singapura untuk puak - puak DAPigs menggulingkan Kerajaan Barisan Nasional.

Pendedahan itu dibuat 5 tahun yang lalu, sebelum Pilihan Raya Umum ke 13 diadakan. Sehingga hari ini, DAPigs masih belum memfailkan saman terhadap Bekas Pegawai Khas Lim Guan Eng tu. Kecut sangat ke Buah Kerandut diorang nak ambik tindakan!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.