Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DUIT ISRAEL HALAL, DUIT ARAB SAUDI HARAM!!!

SEMUT HITAM
DUIT ISRAEL HALAL, DUIT ARAB SAUDI HARAM!!!
Huh! Memang cukup mudah untuk sesetengah pihak, terutama dikalangan puak - puak Pakatan Haprak tu memberi justifikasi terhadap tindakan Assobiyah yang dilakukan oleh mereka.

Kalau timbul isu yang kena pada batang hidung diorang sendiri, semuanya dikira 'HALAL' belaka. Tapi bila kena pada orang lain, mudah je diorang melabelkan ianya sebagai 'HARAM'.

Begitu la mudahnya puak - puak Pakatan Haprak tu membuat fatwa terhadap orang lain demi untuk menjaga kepentingan Politik Peribadi diorang sendiri. Serupa macam orang Tak Sedar Diri.

Jadi, tak heran la sekiranya ada dikalangan mereka yang memang suka menjadi 'Penjilat' DAPigs ni sanggup mengeluarkan 'Fatwa' menghalalkan Dana 1.2 billion dari Israel tu sebelum ini.

Bagi mereka, Dana 1.2 billion dari Israel itu tidak salah jika ianya diambil sebab asalnya dari Yahudi. Tapi dana yang didermakan oleh keluarga Arab Saudi tu diisytiharkan sebagai HARAM.

Walhal, dakwaan mengenai penerimaan Dana 1.2 billion dari Israel tu dikatakan bertentangan dengan prinsip yang KONONNYA diperjuangkan oleh DAPigs terhadap Rejim Zionist tu.

DAPigs kata mereka menentang keganasan dan kekejaman Rejim Zionist tu terhadap rakyat Palestine. Tapi, bila Rejim Israel tu bagi diorang Dana 1.2 billion dari Israel tu, boleh pulak diorang ambik?

Sebagai rekod, sehingga hari ini, penafian yang dibuat oleh puak - puak DAPigs berhubung pemberian Dana 1.2 billion dari Israel itu masih lagi belum dijelaskan oleh pemimpin mereka.

Sekiranya dakwaan dan pendedahan yang dibuat mengenai isu Dana 1.2 billion dari Israel itu adalah tidak benar, kenapa DAPigs masih lagi tidak mengambil sebarang tindakan yang sewajarnya?

Sebaliknya, kenapa mereka masih lagi berdolak dalih dan tetap enggan memfailkan saman terhadap Bekas Pembantu Khas Guan Eng yang mendedahkan isu Dana 1.2 billion dari Israel tu?

Secara tidak lansung, keengganan puak - puak DAPigs  itu membuktikan bahawa mereka ada sesuatu yang hendak disembunyikan dari pengetahuan rakyat. Mungkin sebab itu diorang masih lagi Kecut Buah Kerandut untuk ambik tindakan!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.