Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENAPA ADUN PKR NI SIBUK DENGAN ISRAEL???

SEMUT HITAM
KENAPA ADUN PKR NI SIBUK DENGAN ISRAEL???
Heh! Kalau dah dasar Macai tu, memang tak boleh nak buat apa la ye tak. Ingatkan hebat sangat la anak muda ni jadi ADUN. Tapi rupanya mentaliti dia tak de beza dengan budak sekolah tadika.

Rasanya, budak sekolah tadika pun lagi bijak dari Si ADUN PKR ni. Pemikiran mereka rasanya jauh lebih berkembang dari seorang yang hanya sekadar pandai 'Buat Duit' dibelakang tabir.

Itu pun dia masih ada hati nak mempersoalkan mengenai isu RM 2.6 billion? Walaupun isu itu sudah diberikan penjelasan oleh Peguam Negara, tapi Si ADUN PKR ni masih tak puas hati lagi.
Sibuk la dia kompang dalam laman media sosial, menjaja kisah mengenai pemberian derma tersebut dan cuba nak disamakan dengan Perdana Menteri Israel. Tapi, kenapa Israel? Kenapa bukan Negara lain?

Sama ada dia bangga sangat dengan Israel atau sebaliknya, kita tak pasti la pulak kan. Sayang sangat dia pada Negara Israel tu gamaknya. Mungkin sebab itu dia jadikan Israel sebagai rujukan.

Kalau dia nak main cerita pasal Israel, cuba dia jelaskan mengenai isu yang ini pulak. "Timbalan Perdana Menteri Israel letak jawatan bila dia didakwa dengan skandal gangguan seksual".

Jadi, kenapa masa Si Ketua Penipu tu didakwa terlibat dengan isu skandal Liwat pada tahun 1997 oleh puak - puak DAPigs, dia tak letak jawatan? Sebaliknya dia meroyan dan desak orang turun berkempen dijalan raya?

Opps! Lupa pulak. Masa Si Ketua Penipu tu ajak orang berdemonstrasi dijalan raya, Si ADUN PKR ni tak terlibat gamaknya. Mungkin sebab itu dia tak tau. Lagi pun, baru hari ini nama dia muncul.

Oh ye! Sebelum tu, apa kata Si ADUN PKR tu tampil dan buat penjelasan mengenai penglibatan wakil rakyat Pembangkang dengan syarikat yang membekalkan perkhidmatan Lori mengangkut Bauksit di Kuantan tu. Jangan dia buat - buat tak tau pasal isu tu sudah la!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.