Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KERANDUT RAFIZI DAH MULA BENGKAK!!!

SEMUT HITAM
KERANDUT RAFIZI DAH MULA BENGKAK!!!
Hehehe!!! Tau pulak Si Rafizi tu marah bila orang ramai mula mempertikaikan kenapa dia masih ada duit simpanan yang hampir mencecah RM 500 ribu didalam akaun Tabung Haji dia.

Meroyan tak tentu arah Si Rafizi tu dibuatnya bila 'Tembelang' dia dah pecah. Sampai terpaksa dia buat tuduhan melulu terhadap orang lain tanpa mengambil kira persoalan yang dibangkitkan.

Yang menjadi persoalan sekarang ni BUKAN sama ada dia dah pergi menunaikan Haji atau pun tidak. Tapi persoalannya ialah kenapa dia masih lagi menyimpan duit sebanyak itu dengan Tabung Haji?

Bukan ke sebelum ini dia jugak yang sering kali mempertikaikan ketelusan pihak pengurusan Lembaga Tabung Haji dengan pelbagai dakwaan? Jadi, kenapa dia tak keluarkan duit simpanan dia?

Malah dalam video yang kita lihat sebelum ini, jelas Si Rafizi tu kata dia akan ambik tindakan dan memfailkan saman terhadap pihak pengurusan Lembaga Tabung Haji serta KWSP.


Tapi yang herannya, kenapa sehingga hari ini dia masih tak ambik tindakan tersebut? Tak cukup lagi ke duit yang dia kumpul dari orang ramai untuk mengambil tindakan yang dimaksudkan?

Dan kalau diikutkan saranan yang dibuat oleh Si Rafizi, dia memberikan gambar seolah - olah pihak pengurusan Tabung Haji ni tak bertanggungjawab menguruskan duit simpanan pendeposit.

Dalam erti kata lainnya, Si Rafizi tu membuat tuduhan kononnya pihak pengurusan Tabung Haji telah menyalah - gunakan duit simpanan pendeposit untuk membeli aset seperti tanah TRX.

Malangnya, dakwaan yang disebarkan oleh Si Rafizi tu telah membuatkan sebilangan pencacai - pencacai Pakatan Haprak tu mengambil tindakan mengosongkan akaun simpanan mereka.

Akhirnya, diorang jugak yang melopong sebab tak dapat menikmati hasil Bonus Tahunan yang diberikan oleh pihak Tabung Haji. Bahkan ada yang hilang peluang untuk menunaikan Haji.

Berbeza dengan Si Rafizi tu apabila dia bukan sahaja dah selesai menunaikan Haji, malah dia turut menikmati Bonus Tahunan dengan jumlah yang hampir mencecah sebanyak RM 26 ribu!!!

Nah! Itu pun timbul persoalan juga. Si Rafizi tu pergi Haji dengan siapa? Adakah dia pergi Haji dengan menggunakan khidmat dari Tabung Haji atau dia gunakan khidmat secara Swasta? 

Kalau dia guna perkhdimatan swasta, berapa pulak yang sudah dibelanjakan oleh Si Rafizi tu? Berani atau tidak Si Rafizi tu membuat pendedahan mengenai perkara tersebut? ATAU, adakah Si Rafizi tu Kecut Buah Kerandut untuk menjelaskan perkara itu kepada rakyat!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.