Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TENGOK VIDEO LUCAH, MP TEMERLOH KATA BUKAN DIA!!!

SEMUT HITAM
TENGOK VIDEO LUCAH, MP TEMERLOH KATA BUKAN DIA!!!
Nah! Kalau semalam, isu berkaitan dengan seorang pemimpin PAS yang telah didakwa oleh blogger Pakatan Haprak tu menonton video lucah di Jerman sudah pun kita jelaskan kepada umum.

Ada yang kata, isu berkaitan dengan perkara tersebut sengaja dibangkitkan sebagai satu bentuk 'Serangan Balas' terhadap artikel yang disiarkan didalam portal rasmi PAS sebelum ini.
Artikel yang disiarkan itu berkaitan dengan satu kes khalwat yang berlaku pada tahun 1995 yang melibatkan Presiden parti 'Kuali' tu dengan isteri kepada pemandu peribadinya sendiri.

Jika dilihat dari sudut Politik, tak mustahil perkara sedemikian boleh berlaku. Dalam Politik Longkang Pakatan Haprak tu, apa saja pun boleh jadi Modal bagi diorang. Termasuk cerita lucah.

Tapi, itu kalau kena batang hidung orang lain. Kalau kes tu kena pada batang hidung diorang sendiri, pandai pulak diorang diam dan mendakwa itu semua hanya fitnah semata - mata.

Yang herannya, bila didesak suruh ambik tindakan dan saman pihak yang terlibat, takde pulak yang berani. Suruh buat laporan Polis pun semua pakat 'Kecut Buah Kerandut' belaka.

Kali ini giliran Tuan Punya badan pulak jawab balik dakwaan yang telah dilemparkan terhadap dirinya. Tak pasti la sama ada betul atau tidak pemimpin PAS yang dimaksudkan tu adalah dia.

Sebaliknya, Si Ahli Parlimen Temerloh tu kata, penyebaran berita mengenai perkara tersebut adalah merupakan satu bentuk 'Fitnah Keji' yang sengaja dilemparkan terhadap dirinya.
“Tahun lalu (2015) saya menerima fitnah hampir serupa, kononnya saya minum arak di bilik hotel sewaktu lawatan ke Jerman. Tahun ini (2016) telah bertukar plotnya kepada menonton filem lucah.
“Tegasnya saya enggan melayan permainan 'pihak tertentu' ini dan ingin saya nyatakan bahawa ini adalah fitnah keji lagi tidak bertanggungjawab yang dilemparkan kepada saya,” katanya.
Heh! Tau pulak dia nak menafikan perkara tersebut ye. Tapi yang herannya, kenapa Si Ahli Parlimen Temerloh tu tak nak bermuhasabah dan menganggap ianya sebagai satu bentuk Khifarah?

Mungkin apa yang menimpa diri dia hari ini adalah balasan terhadap apa yang telah dilakukannya sebelum ini. Mana la tau. Mungkin suatu ketika dulu dia juga pernah melemparkan tuduhan yang sedemikian terhadap orang lain!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.