Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(VIDEO) PUNCA DISEBALIK TINDAKAN MAT SABU TERDEDAH!!!

SEMUT HITAM
(VIDEO) PUNCA DISEBALIK TINDAKAN MAT SABU TERDEDAH!!!
"Nak Diluah Mati Mak, Nak Ditelan Mati Bapak"
Ramai yang masih lagi terkejut bila Si Mat Sabu tu mengambil tindakan membaling mikrofon sewaktu menyampaikan ucapan baru - baru ini. Kenapa sampai tahap itu Si Mat Sabu tu bertindak?

Ada yang kata, Si Mat Sabu tu mengambil tindakan sedemikian sebab dia dah rasa terlalu geram, marah, meluat, menyampah dan pelbagai rasa tidak puas hati dengan apa yang berlaku.

Persoalannya, adakah Si Mat Sabu tu marah sebab Si Ketua Penipu tu dipenjara selepas didapati bersalah oleh pihak mahkamah kerana meliwat Bekas Pembantu Peribadi dia sebelum ini?

ATAU, adakah Si Mat Sabu tu rasa geram kerana semua hasutan dan segala fitnah yang telah dijaja selama hari ini masih tidak berjaya meracuni pemikiran rakyat Malaysia secara keseluruhan?

ATAU mungkin Si Mat Sabu tu rasa meluat dan menyampah kerana dia sendiri telah hilang kemaluan apabila terpaksa menjilat semula ludah dia kepada Si Ketua Penipu tu sebelum ini?

Kemungkinan besarnya, kalau kita jadi Si Mat Sabu tu pun, kita juga mungkin  akan rasa benda yang sama. Marah, menyampah dan meluat dengan keadaan yang sedang berlaku pada ketika ini.

Sejak dari tahun 1997 lagi Si Mat Sabu tu dah melabelkan Si Ketua Penipu tu sebagai "KAKI PUNGKOQ" dan memberi gelaran "AL-JUBURI". Tapi takde sapa yang percaya cakap dia. 
(function(d, s, id) {  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];  if (d.getElementById(id)) return;  js = d.createElement(s); js.id = id;  js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3";  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Yg Tersirat Disebalik Ucapan Mat SabuRamai yang terkejut bila Si Mat Sabu tu bertindak membaling mikrofon sewaktu menyampaikan ucapan baru - baru ini. Kata sebab dia rasa geram, marah, meluat, menyampah dan pelbagai rasa tidak puas hati dengan apa yang berlaku. Tapi, kalau kita jadi dia pun kita akan rasa benda yang sama. Sejak dari tahun 1997 lagi dia dah gelarkan Si Ketua Penipu tu sebagai "KAKI PUNGKOQ" dan menggelarkan dia sebagai "AL-JUBURI". Tapi masih takde yang percaya. Tu pasal la Si Mat Sabu tu marah!!!
Posted by Semut Hitam on Thursday, 11 February 2016
Penat - penat Si Mat Sabu tu berkempen nak menjatuhkan Si Ketua Penipu tu dari jawatan Timbalan Perdana Menteri. Tapi, Si Ketua Penipu tu juga yang nak diangkat menjadi Perdana Menteri oleh Pakatan Haprak tu!!! Tu pasal la dia marah sampai baling mikrofon!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.