Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BAHANA DIKENCING RAFIZI, 33 JEMAAH BERPUTIH MATA!!!

SEMUT HITAM
BAHANA DIKENCING RAFIZI, 33 JEMAAH BERPUTIH MATA!!!
Hebat! Inilah hasil jasa bakti yang diberikan oleh Si Rafizi tu sepanjang dia bergelar sebagai seorang Ahli Parlimen. Mengkala nak mengharapkan Si Rafizi bagi bantuan lain, jangan mimpi la.

Sedang dia sedap - sedap dapat pergi menunaikan ibadah Haji melalui perkhidmatan yang sehingga hari ini masih belum dijelaskan kepada rakyat, yang Macai Pakatan tu hanya berputih mata.

Si Rafizi tu seronok dapat buat simpanan didalam Tabung Haji dengan jumlah simpanan mencecah hampir RM 500 ribu. Tapi Macai Pakatan Haprak tu didesak supaya keluarkan duit simpanan mereka.

Dek kerana terlalu percaya dengan dakyah pembohongan yang dibuat oleh Si Rafizi menyebabkan 33 orang Pencacai Pakatan Haprak ni melopong kerana tak dapat nak pergi ke Mekah.

Jika sebelum ini, Si Rafizi tu sering kali tampil dengan dakwaan serta tuduhan yang bukan - bukan terhadap Lembaga Tabung Haji tanpa berlandaskan kepada bukti dan fakta yang kukuh.

Bahkan dakwaan dan tuduhan yang dibuat oleh Si Rafizi tu hanya berdasarkan kepada andaian dia semata - mata tanpa merujuk kepada pihak Lembaga Pengurusan Tabung Haji tu sendiri.

Tidak seperti PAS yang pergi berjumpa dengan pihak pengurusan, Si Rafizi tu kerap kali tampil memburukkan institusi Islam tu di Malaysia sehingga menyebabkan kekeliruan dikalangan rakyat.

Akibatnya, 33 orang Pencacai Pakatan Haprak tu terpaksa berputih mata sedangkan rakan - rakan mereka yang lain dapat pergi menunaikan ibadah Haji di Mekah apabila tiba waktunya nanti.

Tapi tak pe la. Si Ahli Parlimen Pandan tu seorang wakil rakyat yang cukup prihatin terhadap kebajikan mereka. Jadi, kalau diorang nak pergi menunaikan Haji nanti, boleh la mintak duit dari Si Rafizi tu. Takkan masa tu Si Rafizi tu tak nak bantu pulak kot!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.