Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GUAN ENG BUKTIKAN DIA CAKAP JE PANDAI!!!

SEMUT HITAM
GUAN ENG BUKTIKAN DIA CAKAP JE PANDAI!!!
Hehehe!!! Nampak gayanya, Si Ketua Menteri Pulau Pinang ni sendiri dah membuktikan bahawa dia hanya seorang pemimpin yang "Pandai Cakap Tapi Tak Pandai Buat".

Bak kata orang, Guan Eng ni setakat "Walk The Walk But Can not Talk The Talk". Kalau bab suruh orang lepaskan jawatan bila setiap kali terlibat dengan skandal, pandai sangat dia ni.

Sama macam masa dia tuduh Si Ketua Penipu tu terlibat dalam Seks diluar Tabiie dulu. Masa tu pun dia desak Si Ketua Penipu tu ambik cuti dan berundur dari jawatan sebagai TPM.

Dan sekarang, sewaktu puak - puak Pakatan Haprak tu menyerang Perdana Menteri dalam kes 1MDB, pun Si Guan Eng tu juga turut mendesak agar PM mengambil cuti dan melepaskan jawatan.

Alasan yang diberikan oleh Si Guan Eng, supaya siasatan terhadap kes yang dibangkitkan itu dapat dijalankan dengan sempurna tanpa sebarang tindakan prejudis oleh pihak berkuasa.

Tapi hakikatnya, bila benda yang sama kena pada batang hidung dia sendiri, pandai pulak Si Guan Eng ni bagi alasan kononnya dakwaan yang dibuat terhadap diri dia itu adalah palsu.
GEORGETOWN - Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng berkata, hari ini beliau tidak nampak sebarang sebab beliau perlu bercuti ketika Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menjalankan siasatan terhadapnya.

"Saya tidak nampak mengapa perlu bercuti kerana dakwaan yang terang-terang palsu terhadap saya," katanya dalam satu kenyataan yang dicatat dalam facebooknya.


Guan Eng menegaskan beliau tidak mempunyai kuasa untuk mempengaruhi hasil siasatan SPRM atau ke atas Peguam Negara, yang mempunyai kuasa pendakwaan sepenuhnya.
Wah! Boleh pulak dia mendahulu siasatan yang dijalankan dengan membuat dakwaan sedemikian rupa. Padahal, pihak SPRM belum pun menjalankan siasatan terhadap kes pembelian rumah tu.

Nampak sangat la yang Si Guan Eng ni tengah terdesak dan menggelupor biawak apabila dia dihimpit dengan isu skandal pembelian rumah mewah dibawah harga pasaran ni. Tu pasal la dia asyik bagi alasan Longkang yang tak masuk akal untuk tutup kemaluan diri dia sendiri!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.