Hi quest ,  welcome  |  sign in  |  registered now  |  need help ?

Video of the day

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MAK JANDA MEROYAN TAK DIHERET KE JK PARLIMEN!!!

SEMUT HITAM
MAK JANDA MEROYAN TAK DIHERET KE JK PARLIMEN!!!
Heh! Pelik juga dengan perangai Haramjadah Si Mak Janda ni. Hari tu, masa orang nak panggil dia mengadap Jawatankuasa Hak dan Kebebasan pun dia sibuk meroyan tak tentu arah.

Sekarang bila orang tak panggil pun dia masih lagi nak meroyan jugak ke? Apa yang tak kena dengan Si Mak Janda ni? Dia dilanda 'Kegersangan' yang Terlampau sangat ke sampai gitu jadinya?

Dalam satu kenyataan yang disiarkan semalam, Si Mak Janda tu kata dia masih lagi belum 'diheret' ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen ekoran aksi dia bergambar dengan anak Kiram.

Gambar yang tersebar dalam laman media sosial mengenai pertemuan diantara Si Mak Janda tu dengan anak kepada Ketua Penceroboh Lahad Datu menjadi viral akhir tahun lepas.

Dari kenyataan yang dibuat bagi menyokong tindakan dia berjumpa dengan anak kepada Ketua Penceroboh itu, Si Mak Janda tu kata ianya atas dasar kepentingan Si Ketua Penipu tu.

Si Mak Janda tu kata, mereka yang turut hadir dalam majlis perjumpaan tersebut turut menyokong gerakan pembebasan Si Ketua Penipu tu yang didakwa menjadi 'Tahanan Politik'.

Walhal hakikatnya, Si Ketua Penipu tu dipenjara kerana dia didapati bersalah terlibat dengan gejala 'Seks Luar Tabiie' dan bertindak MELIWAT bekas pembantu peribadinya sendiri.

Takde kaitan pun dengan Politik. Sedangkan orang lain yang pihak mahkamah jatuhkan hukuman penjara diatas kesalahan yang sama, tak nak pulak diorang bela dan tuntut keadilan.

Itu membuktikan bahawa puak - puak Pakatan Haprak ni sebenarnya bukan berjuang demi menegakkan keadilan untuk semua pihak. Sebaliknya, diorang hanya sekadar berjuang untuk menjaga kepentingan Bontot Si Ketua Penipu tu je!!!

0 comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.